en fazla 470TLPeki bütçeniz en fazla ne kadar ?
Yeterli bütçeniz yoksa temiz ikinci el bir R9 270 bulabilirsiniz sahibinden.com'danen fazla 470TL
Evet arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim GTX750Tİ alacağım![]()
Aslında ben de çok isterdim r9 270 almak ama bütçe yetmiyor ve 2.el ürün istemiyorumR9 270 Sapphire tabii ki.
Yeterli bütçeniz yoksa temiz ikinci el bir R9 270 bulabilirsiniz sahibinden.com'dan
O zaman yapacak birşey yok. Gtx750 Ti'niz hayırlı olsun demek kalır bize.Aslında ben de çok isterdim r9 270 almak ama bütçe yetmiyor ve 2.el ürün istemiyorum
Teşekkürler ama hangi marka alacağımı bilmiyorum.Bence en iyi kararı vermiş oldunuz.![]()
Güç çeksin. Hiç bir sıkıntısı olmaz. R7 260X öneriyorum. Şahsen orta segmentte NVIDIA önermiyorum. Sebebi ise F/P ürünleri yok. Kesinlikle R7 260X.Tabiki de GTX 750 Tİ. Sormanız hata. Maxwell mimarisi ile GTX 750Tİ ek bir güç bağlantısına ihtiyaç duymadan çalışıyor. Ayrıca R7 260x'e oranla daha az elektrik çekiyor.
Çok Teşekkür EderimO zaman yapacak birşey yok. Gtx750 Ti'niz hayırlı olsun demek kalır bize.![]()
Ama çoğu kişi GTX750Tİ öneriyor ben de bu yüzden GTX750Tİ alacağım.Güç çeksin. Hiç bir sıkıntısı olmaz. R7 260X çok daha iyi bir karttır. Şahsen orta segmentte NVIDIA önermiyorum. Sebebi ise F/P ürünleri yok. Kesinlikle R7 260X.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.