Tolgahan59
Hectopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar. Sistemimi 5 sene önce toplamıştım. Dark Racer ATX kasanın üzerinde 600 watt High Power PSU gelmişti. Yeni modifikasyon yaptığım sistemimin son hali.
Asus p7p55d pro anakart
İ5 650 işlemci
Cooler Master Hyper T4 işlemci soğutucu
2x4=8 gb Gskil 1600 cl9 ram
Asus R7 260x o.c ekran kartı
Sistem sürekli O.C lu olarak çalışıyor normal halinde ramlari 1600 olarak görmüyor.
Oyun olarak sadece LOL oynayan biriyim fakat en son ekran kartını taktıktan sonra Full özelliklerde 1920x1080 oyunu oynarken yoğun grafik gerektiren toplu çatışmalarda kasmalar meydana geliyor. Bazen PC boşta beklerken ekran gidiyor müzik çalmaya devam ediyor fakat görüntü olmuyor. Bunların sebebi PSU yetersizliği olabilir mi ? Monitörüm VGA bir monitör dönüştürücüyle kullanıyorum.
Asus p7p55d pro anakart
İ5 650 işlemci
Cooler Master Hyper T4 işlemci soğutucu
2x4=8 gb Gskil 1600 cl9 ram
Asus R7 260x o.c ekran kartı
Sistem sürekli O.C lu olarak çalışıyor normal halinde ramlari 1600 olarak görmüyor.
Oyun olarak sadece LOL oynayan biriyim fakat en son ekran kartını taktıktan sonra Full özelliklerde 1920x1080 oyunu oynarken yoğun grafik gerektiren toplu çatışmalarda kasmalar meydana geliyor. Bazen PC boşta beklerken ekran gidiyor müzik çalmaya devam ediyor fakat görüntü olmuyor. Bunların sebebi PSU yetersizliği olabilir mi ? Monitörüm VGA bir monitör dönüştürücüyle kullanıyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: