R7 260X tabanlı sistem GTA 5 kasma sorunu

Ergün0100

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sistemimi azda olsa topladım.
  • İşlemci: Q8400 2.66 2.67 GHz (4 çekirdekli)
  • RAM: 4GB DDR2
  • GPU: Sapphire R7 260X
Önceki işlemciyi o.c yapmıştım 3.1 GHz'e çıkarmıştım. Yeni işlemci aldık 4 çekirdekli ama GTA 5 yine de kasıyor.
PSU: 230w acaba PSU''yu değiştirmem mi gerekiyor? Gerekiyorsa kaç w PSU alayım?
Yeni işlemcide fan çok hızlı dönüyor. Sebebi termal macunun az gelmesi mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni aldığınız işlemci nedir ? Bir de anakartınızın marka ve modelini belirtirseniz iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
230 Watt olduğuna emin misin güç kaynağının?

Termal macunu yenileyin. İşlemci ısındığından ötürü fan hızlanır. Ayrıca 4 GB RAM yetersiz kaldığından ötürü de takılmalar oluşabilir. Bir de hangi çözünürlükte ve hangi ayarlarda oynuyorsunuz?

45-50 fps alıyorum ama binalar yollar yok oluyor.Neden yok oluyor binalar yollar yok olmasının sebebi ne?Ne yaparsam yok olmaz acaba oyun ayarlarımdanmı kaynaklanıyor?

230 Watt olduğuna emin misin güç kaynağının?

Termal macunu yenileyin. İşlemci ısındığından ötürü fan hızlanır. Ayrıca 4 GB RAM yetersiz kaldığından ötürü de takılmalar oluşabilir. Bir de hangi çözünürlükte ve hangi ayarlarda oynuyorsunuz?
Psu'ya baktığımda 230v yazıyor "w"'da yazmıyor.Googleden psu'mun markasına baktım 300w'mış.

Yeni aldığınız işlemci nedir ? Bir de anakartınızın marka ve modelini belirtirseniz iyi olur.
Açıklama kısmında belirttim işlemcimi yinede yazayım Q8400 işlemci g31t-m7 anakart.

PSU gerçekten çok az. 400 w PSU yetecektir. Ama ileride parçalarını değiştireceksen 500w PSU idealdir.
RAM'i 8 GB yükselt.
Anakartım 8 gb ram'i desteklemiyormuş.Anakartım g31t-m7

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı