R7 265 Aldım Pc Yavaşladı

Silent

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar aldığım yeni ekran kartı R7 265 ve 600W luk da psu aldım. Oyunlar da performans gayet iyi ama oyunlar biraz yavaş açılıyor, oyunu açınca siyah ekran geliyor, sonra oyun açılıyor ve oyun açıkken ctrl +alt+del yapınca görüntü birden kesiliyor. Bir de bazen kasaya dokununca gıdıklancak derecede elektrik çarpıyor. Bu sorunlar hep ekran kartı ve psuyu değiştikten sonra oldu. İşlemciyi soracaklar için ise işlemcim i3 4130. Yardım eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne yapmalıyım? Bir de anakart felan takmadı. Sadece psu ve ekran kartı taktı.

Kasayı arkadaki güç tuşundan kapat 5dk sonra kasayı bir zemine koy ve yan paneli aç bütün bileşenleri çıkar ama eldiven kullan çıkardıktan sonra ise anakartı yükseltme vidalarıyla birlikte tak sonra diğer bileşenleri de tak yanlış taktığın herhangi bir şey var mı diye bak sonra bilgisayarı aç eğer ne olur ne olmaz diyorsan da format da atabilirsin.

Bütün sürücüleriniz(driver'larınız) güncel mi? Eski ekran kartınızın sürücüleri her zaman sıkıntı yaratmaktadır, bütün sürücüleri temizleyiniz ve en yeni sürücüyü yükleyin. Probleminiz büyük ihtimalle çözülecektir.

Kutay kardeş ekran kartının yanında verilen cd yle yükledim driveri.Ama eski ekran kartının driverini felan kaldırmamıştım sorun ondan mıdır ?

Eski erkan kartı driveri bazen sorunlara yol açabiliyor. Kaldırınız. Ekran kartının yanında gelen cd lerdeki driverlar pek güncel olmayabiliyor. Bu yüzden AMD'nin sitesine girip en güncelini indirmen gerekir. Bence anakartla ilgili bir problem yok. Sonuçta ekran kartını takmak için anakartını sökmek gerekmiyor.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı