Daha önce hiç O.C deneyimim olmadı. 3.9GHz yeterli değil midir sizce ? Riske atmalı mıyım stok fan ile soğutulurken ? Bana yardımcı olur musunuz ? (3 tane soru işareti kullandım inşallah dayak yemem )
Bu sıcaklık değerlerine bakarak bana O.C'un gerekli olup olmadığını söyleyebilme şansınız var mı ? Dediğim gibi stok soğutucu ile yükte en fazla 47 dereceyi görüyorum.
Frekans artışı elbet yapılabilir ancak böyle bir sistemde performans katmaz sana oyun açısından. Sıcaklık değerlerin iyi olsa da stok soğutucu ile böyle işlere gerek yok
Frekans artışı elbet yapılabilir ancak böyle bir sistemde performans katmaz sana oyun açısından. Sıcaklık değerlerin iyi olsa da stok soğutucu ile böyle işlere gerek yok
O zaman gerek yok Macera aramayalım Ayrıca ben şimdi Cooler Master Sickleflow Mavi Led Fan almaya gideceğim. Montaj işlemini öğrendim ama siz yine de yarımcı olabilir misiniz? Çok fena anlıyorsunuz bu işlerden. Tebrik ediyorum sizi.
Anakart üzerinden CHA_FAN veya dönüştürücü yardımı ile PSU'nun molex bağlantılarına takabilirsin. Fanı alınca gerekirse yeni bir konuda ismimi etiketlersin. Bu arada fan konusunda iyi bir tercih yapmışsın, pişman etmez.