Sistem :
Çözünürlük : 1920x1080
Ayarlar : Ultra Yüksek
Sistem :
GPU : PowerColor R7 265
CPU : AMD FX X6 6350 3.9GHz
RAM : Crucial 4GB 1600MHz CL8
PSU : Cooler Master RC-430 Dahili 500w
HDD : Toshiba 500GB 7200Rpm
Hayır, O.C yapmadım. Üstelik stok fan kullanıyorumİşlemciye O.C yaptınız mı? Sıcaklık değerleri epey iyi o yüzden soruyorum.
Stok fanda olsa biraz O.C yapabilirsiniz bence.Hayır, O.C yapmadım. Üstelik stok fan kullanıyorum![]()
Daha önce hiç O.C deneyimim olmadı. 3.9GHz yeterli değil midir sizce ? Riske atmalı mıyım stok fan ile soğutulurken ? Bana yardımcı olur musunuz ? (3 tane soru işareti kullandım inşallah dayak yememStok fanda olsa biraz O.C yapabilirsiniz bence.
İşlemci tamamen yetersiz olunca O.C yaparım, ondan 6 ay sonra da zaten anakart ile birlikte değiştiririmTechnopat'ta rehberler var zaten. Adım adım arttırarak deneyebilirsiniz bence. Şart değil tabi yine siz bilirsiniz.
O zaman gerek yokFrekans artışı elbet yapılabilir ancak böyle bir sistemde performans katmaz sana oyun açısından. Sıcaklık değerlerin iyi olsa da stok soğutucu ile böyle işlere gerek yok![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.