R7 265 FurMark testinde 85 derece

Yer
Mère-Lachaiselongue Cemetery
Daha fazla  
Evet arkadaşlar sorunum başlıktaki gibi. 1 ay kadar önce macunu yeniledim. Yenilediğim gibide test yapmıştım. Testte sıcaklık 10 dakikada en fazla 76-77 dereceye kadar gelmişti %55 fan hızı ile. Bu sefer de bir test yapayım dedim ve 10 dakikada 85 derece oldu %90 fan hızı ile. Sizce bu değerler normal mi? Malum havalar aşırı ısındı. İstanbul da oturuyorum.

Test ayarları. 720p, 8X MSAA ve tam ekran.

Oyunlarda en fazla 82-83 dereceleri gördüm. Şimdiden teşekkürler.

Bence normal hocam. Ben de İstanbul'da oturuyorum ve vantilatörlerin üflediği hava dahil her şey çok sıcak. Bu sıralar kartı fazla zorlamayın, daha da ısınmasın. Malum şu an kasadaki fanlar bile sıcak hava ile çalışıyorlar.

Bence normal hocam. Ben de İstanbul'da oturuyorum ve vantilatörlerin üflediği hava dahil her şey çok sıcak. Bu sıralar kartı fazla zorlamayın, daha da ısınmasın. Malum şu an kasadaki fanlar bile sıcak hava ile çalışıyorlar.

Sağ olun hocam. Bende korktum acaba bir sorun falan mı var diye. Macun yenilemeden önce 2 dakikada sıcaklık 87-90 oluyordu testte bende bu yüzden dedim macunla mı ilgili bir sorun var. Zaten kart boşta bile 38-40 sıcaklıklarda.

%90 fan hızı ile 85 derece ne kadar normal? Ben %49 fan ayarında RX 570'i 65 - 70 dereceler arasında kullanıyordum yine bu sıcaklarda. Konu sahibi Undervolt yapabilirse daha iyi olur onun için.

%90 fan hızı ile 85 derece ne kadar normal? Ben %49 fan ayarında RX 570'i 65 - 70 dereceler arasında kullanıyordum yine bu sıcaklarda. Konu sahibi Undervolt yapabilirse daha iyi olur onun için.

Fan ayarı 80 dereceden sonra çok artıyor. Hava sıcaklıkları 37-38 derece. Benim odamda pencerelerin açık olması rağmen gram rüzgar esmiyor.

Undervolt yapın en iyisi siz. Kullandığım kasada Everest'in kasası U. V'li şekilde kullanıyorum ekran kartımı da işlemcimi de.

Bu aralar pek yormamayı düşünüyorum kartı. Bu hafta sonuna doğru sıcaklıklar az da olsa azalacak. O zaman bakacağım artık.

Birden ısınması ile havaların sıcaklığı bağlantılı olabilir. Şahsen ter vücudumdan çıkamadan buharlaşıyor sıcak yüzünden. Kasanın hava akışı iyi değilse yan kapağı açık bırakabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı