R7 265+i7 4790 RDR2 performansı nasıl?

Talha2525

Hectopat
R7 265 ve i7 4790’ım var RAM’im 8 GB. Bu sistemle RDR2 oynuyabilir miyim? Ekran kartına overclock yapabilirim gerekirse, işlemciyi de 4GHz'de çalıştırabilirim. Hatta oyunu 1080P Low'da oynamak yerine 720P medium veya High'da oynamayı tercih ederim. Sabit en azından 40-50 FPS alır mıyım?

O kart yanlış hatırlamıyorsam 750 Ti'a eşitti. İşlemci iyi ancak ekran kartı biraz üzer.

zWormz Gaming test yapmıştı, 720p Low'da 40FPS civarları.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ekran kartınızın VRAM'i 2GB o yüzden çok drop girer bence. Ekran kartından dolayı belki problem yaşayabilirsiniz. 8 GB RAM'den dolayı ben çok drop yedim sinirlenip sildim ama onu söylemiş olayım. Ekran kartınızı yükseltirseniz, en azından RX 570 ve R9 380 falan yaparsanız problemsiz oynayabilirsiniz.

Ekran kartını zaten 4-5 aya 1650 Super'e yükselteceğim fakat şimdilik çıktığından beri oynamayı beklediğim oyunu oynamak istiyorum sanırım biraz daha bekliyeceğim 😔
750 Ti‘dan çok hafif daha iyi bir kart. Biraz overclock ile 720P mediumda 30FPS zorlayabilirim gibi. Denemeye değer.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı