R7 265 için 300W PSU

Daha fazla  
Fazla para harcamadan orta halliye yakın bir oyun pc si topladım. Güç kaynağı yeterli mi problem çıkartır mı ? Size danışmak istedim.

sistem özellikeri şöyle

• İntel i5 3.3 GHz 4590
  • Asus p8 h61-m lx h61 r2.0 ddr 3 1133 mhz anakart
  • 4*2 8 GB RAM
  • Radeon r7 265 2 gb 256 bit ekran kartı
  • 1 tb 7200 RPM hardisk
  • 170 GB SSD kingston v300

Sistem özellikleri bunlar. 300 w foem power var. Şimdilik rutin pc işlemlerinde sıkıntı çıkarmadı ama yüksek gereksinim isteyen oyunlarda kapanma v.b sorunlar yaşar mıyım? Sizden değerli görüşlerinizi paylaşmanızı istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aida64 ile bakınca anakartta üretici casper diye yazıyor. Bana anakartın asus olduğu söylenmişti siz söyleyince kontrol etmek istedim. Anakart casper çıktı bu nasıl iş anlamadım.

Arkadaşlar teşekkür ederim özellilke barış kardeşim Konya için boşuna Türkiye'nin Çini demiyorlar :D Makineyi aldığım kişiyle görüştüm anakart pegatron dedi. En kısa zamanda anakartı değiştirecek siz yardım etmeseniz dandik anakarta asus parası ödeeyecektik cahillik başa bela :D Tekrar teşekkürler barış kardeşim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı