R7 265 için masaustu bilgisayar toplama

Bütçe
10000

cabbarbey

Decapat
A320M-K anakartim Ryzen 5 5500 islemcim var, 2 yıldır kullaniyordum. Bu hafta kisa devre sonucu anakartim yandı ben de yeni bir anakart mi alayim yoksa kalan parcalari satip Intel'e mi döneyim diye düşünüyorum, yardimci olur musunuz? Genellikle oyun oynuyorum.

Ekran kartim R7 265 2 GB 256bit.
RAM 8+8 16 GB DDR4 Fury X.

Bakabilirsin. Bu arada işlemcine zarar geldi mi? Yoksa sadece anakart mı çöp oldu? Elindeki işlemciyi satıp R5 5600 de alabilirsin 2. elden.

1741692324024.png

O ekran kartı aşırı güç tüketiyor. 1 ay tam güç aralıksız çalıştığı durumda ayda 335 TL elektrik faturasına neden olur. Bence biraz daha para biriktirip ekran kartını da değiştirin. Ayrıca yukarıda arkadaşın dediği gibi 5600'e de geçebilirsiniz. Anakart olarak 320 ve 520 serisinden uzak durup 450 veya 550 serisinden almanızı tavsiye ederim. Arada gerçekten çok fark var.

Eki Görüntüle 2443135

O ekran kartı aşırı güç tüketiyor. 1 ay tam güç aralıksız çalıştığı durumda ayda 335 TL elektrik faturasına neden olur? Bence biraz daha para biriktirip ekran kartını da değiştirin. Ayrıca yukarıda arkadaşın dediği gibi 5600'e de geçebilirsiniz. Anakart olarak 320 ve 520 serisinden uzak durup 450 veya 550 serisinden almanızı tavsiye ederim. Arada gerçekten çok fark var.

A500 serisi önermemin sebebi biraz daha ucuz olmasıydı bütçesi yetiyorsa dediğin gibi B450 de bakabilir arada fiyat olarak aşırı fark yoktu diye hatırlıyorum. Ekran kartı olarak 6600 XT güzel karttır bu bütçede alınabilir bir kart.

Arkadaşlar bütçem cok kisitli bilgisayarciya goturdum ve bana anakartimin yandigini soyledi bir de bu anakartta bu islemciyle goruntu almam icin BIOS'u guncellemem gerekiyor ilk aldigimdada guncelletmistim guncellemeden goruntu gelmiyor cunku bana Ryzen 5 5500 ile BIOS guncellemeden direkt takip calistirabilecegim en ucuz anakarti soyler misiniz suanlik tek amacim bilgisayarin calismasi yaz geldiginde bir şeyleri degistiririm.

Arkadaşlar merhaba Sahibinden'de A320M a anakart buldum 4 RAM slotlu olan internette 2 slotlu Pro modeli cikiyor isimi görür mü kutusu faturasi aynasi duruyor 1500e anlastim.
alınır mi

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı