Bu sadece bu kart için geçerli değil. Herhangi bir ekran kartının slı ya da crossfire test videosuna bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız. Technopat slı konulu videosunda, 20-25 olan fps slı sayesınde 40 fps yi buluyor.
AMD'nin sitesinde öyle yazmıyor. Yeni nesil ekran kartlarında gerekmez sadece yazıyor iyice kafam karıştı.Benim ekran kartım için gerekiyor yazıyor ama bana Sapphire gerekmez dedi nasıl anlayacağım şimdi kartı alınca elimde kalmasın.
CF/SLI desteklemeyen 10 tane oyun sayın bana. Neredeyse tüm oyunlarda 2 katı FPS artışı olmuş. Bildiğim kadarıyla köprüye ihtiyacınız yok. Kartın kutusundan çıkmadıysa bilin ki gerek yok .
CF/SLI desteklemeyen 10 tane oyun sayın bana. Neredeyse tüm oyunlarda 2 katı FPS artışı olmuş. Bildiğim kadarıyla köprüye ihtiyacınız yok. Kartın kutusundan çıkmadıysa bilin ki gerek yok
Merhabalar
Anakartım Asus B85 plus ve elimde iki tane asus r7 265 var.
Ekran kartının kutusuna crossfire kablosu çıktı.
İki ekran kartınıda anakarta taktım, güç kablolarını taktım, crossfire kablosunu taktım ve ikiside çalışıyor.
Çalışıyor çalışmasına ama iki ekran kartıda birbirinden bağımsız çalışıyor. Crossfire kablosu takılı olduğundan emin olun felan diyor. Crossfire kablosunu iki türlüde denedim yine aynı hatayı veriyor hatta belki kablo gerekmiyordur diye kablosuz denedim yine aynı hata.
Çok uzun zamandır donanım işlerinden uzak olduğum için çözüm bulamadım.