R7 265 Performans Sorunu

Baha Enes Lezzet

Hectopat
Katılım
9 Ocak 2015
Mesajlar
89
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese iyi akşamlar. Birkaç gündür bilgisayarımın performansı oldukça düştü. 300 FPS'e kadar çıktığım CS:GO'da şu an 100 FPS'e zor ulaşıyorum sebebi nedir ? Nasıl düzeltebilirim ?

Sistemim:
  • AMD FX8300 CPU
  • Sapphire R7 265 GPU
  • 500w everest PSU
  • MSI 970 Gaming Anakart
 
Ve gine her zamanki gibi sorunlu markamız olan Sapphire. Kasanın içindeki fanı temizleyin bence. Ekran kartını da kendinize güveniyorsanız bir söküp içini temizleyin. Ardından kasanın kapağı açık bir şekilde oyuna girin. Görünürde fan da dönmemesi gibi bir sorun sorun var mı bakın. Bu arada sistem yazılımsal da olabilir. Oyun ayarlarını bir ara yükselttiğinizi unutmuş olabilirsiniz mesela. Bu arada bir de bilgisayar da virüs var mı bir kontrol edin. Bir de MSİ Afterburner uygulaması ile oyun içinde ekran kartının, işlemcinin falan ısısına bakın. Isı 80 derecenin üstünde ise bir yerden 15 TL ye kaliteli bir termal macun alın ve sürün. Ama ben bu performans düşmesi şikayetlerinde hep Sapphire ekran kartı gördüm. Bir daha ki sefere MSİ, Asus, Evga gibi kaliteli markalar seçin. Bu forumda en çok sorun çıkaran ekran kartlarının Powercolur, Zotac ve Sapphire olduğunu gördüm. :)
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı