R7 265 Sistemde GTA 5 FPS Düşüklüğü

Kaan Aslan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, GTA V oynarken şehir içinde 25-29 arası FPS değerleri alıyorum. Bütün ayarları very high veya normalde denedim ama hiçbir değişme olmuyor. Sürekli 25-29 arası FPS değerlerinde kalıyorum. Şehir dışında 80 FPS'ye kadar çıkıyor. 110 FPS gördüğüm bile oldu. Sistem özelliklerim şunlar;

Ekran Kartı: Asus R7 265
İşlemci:İntel 2 Quad Q9400 2.66 Ghz
RAM: 8 GB

Acaba sıkıntı optimizasyonda mı yoksa işlemcide mi? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şehir içinde sisteminizi yoracak işlemler vardır;
  • Daha çok araba
  • Daha çok ev
  • Daha çok insan vb.
Bunları göz önünde bulundurmanızı tavsiye ediyorum, bölgeden bölgeye değişik FPS değerleri almanız normal gibi görünüyor.

Onları düşündüm ama sistem gereksinimlerine göre highda oynayabilmem lazım. Bir de bütün ayarları çok düşüğe veya çok yükseğe çektiğimde hiçbir FPS değişimi olmuyor. Bunun sebebi nedir?

Şehir içinde sistemi yoracak etkenler fazla olduğundan kaynaklanabilir.
Driver'ları güncel değil ise güncelleyin ve VSync ayarını açıp deneyin.

Driverım AMD'nin GTA V için optimize ettiği 15.4 beta driveri zaten. Belki de optimizasyondadır sıkıntı diye asıl driveri bekliyorum.

Evet.

driverım amdnin gta v için optimize ettiği 15.4 beta driveri zaten belkide optimizasyondadır sıkıntı diye asıl driveri bekliyorum
Büyük ihtimalle öyle. Betadan çıktığında sorunun düzelecektir, benim bir akrabamda da aynı sorun var.

Şehir içinde düşük FPS almanız doğal evler ve arabalar olduğu için. İşlemciniz ve ekran kartınız o kadar iyi değil. Oyun sahte ise bu yüzden de olabilir.

Sistem gereksinimlerini 30 FPS oynatabilecek seviyede verdiler bence. Sisteminiz çok iyi değil oyun için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…