R7 265 Sistemde GTA 5 FPS Düşüklüğü

Anlamadığım konu şu, bu işlemciyle sistem gereksinimlerine göre lowda akıcı olarak oynamam lazım ama low ayarlarda bile 30'un üzerine çıkamıyorum.

Sistem gereksinimlerini 30 FPS oynatabilecek seviyede verdiler bence. Sisteminiz çok iyi değil oyun için.

Oyunun önerilen gereksinimlerine göre GTX 660 isteniyor ve arkadaşım 660 kullanıyor ve ultrada akıcı bir şekilde oynuyorum diyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
30 FPS alan birisinin oyunu fazla akıcı olmaz fakat FPS düşüşleri yaşanmazsa yeterli olur bence. Kullandığı işlemciye bağlı olarak değişir alacağı performans.

Bende yüksek ayarlarda değilde düşük ayarlarda performas düşüşü oluyor. İlginç hatalar var yani. Mesela benim öteki bilgisayarda üzerine gittikçe otlar kayboluyor. Gelecek güncellemelerde bazı hatalar giderilecektir elbet.

Kardeş low da da high da da aynı fps yi vermesi işlemci yüzünden şehir içinde çok fazla işlemciye yük biniyor darboğaz oluşuyor ekran kartı da tam verim veremiyor sen de demişşin şehir dışı 80 fps diye demekki ekran kartı vereceğini veriyor ama işlemci fullendimi 30 fps takılıyor zaten 2 çekirdekli sitemlerde stabil olmadığını söylüyorlar

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı