silivri357
Hectopat
Daha fazla
Öncellikle merhaba herkese. Arkadaşlar sistemimi tamamen yeniledim sayırlır fakat su 1 haftadır canımı sıkan bi konu var. Öncede lolde örnek veriyorum sabi 60 fps iken parcaları yeniledim kulladıgım ekran kartıyla sıkıntısızdı ama sonradan fps 40 48 falan düşmeye basladı ve gözle gözükür bi kasma var. Aynı şekilde combat arms falanda kasıyor belki bilen vardır ama şöyle bu konu var. Bf3 bf4 multi ultrada bi gram kasma yok deliricem. Ne yaptıysam düzelmedi format attım win8 win7 ekran kartı beta eklerini her şeyi yaptım olmuyor malesef acil yardım sistemim asagıdadır şimdiden teşekkürler.
Power olarakta XIGMATEK TAURO SERİSİ 80PLUS 600W GÜÇ KAYNAĞI sıfır aldım ve sorunum halen devam ediyo yardımları bekliyorum.
Ve kesinlikle kasada ısınma yok. Ekran kartı bosta 32 derece bf4 ultrada 55 gecmiyor işlemcide aynı şekilde ısınma sorunu yok.
- İ3-2100 İşlemci
- R7 265 2GB 256 DRX 11.2 Ekran kartı 1 ay önce alındı
- 8 GB Ram 1600 mhz 1.5 ay önce alındı
- Anakart gigabyte b75m d3v 1600 mhz
Power olarakta XIGMATEK TAURO SERİSİ 80PLUS 600W GÜÇ KAYNAĞI sıfır aldım ve sorunum halen devam ediyo yardımları bekliyorum.
Ve kesinlikle kasada ısınma yok. Ekran kartı bosta 32 derece bf4 ultrada 55 gecmiyor işlemcide aynı şekilde ısınma sorunu yok.
Son düzenleyen: Moderatör: