R7 265 sistemde kasma sorunu

silivri357

Hectopat
Daha fazla  
Öncellikle merhaba herkese. Arkadaşlar sistemimi tamamen yeniledim sayırlır fakat su 1 haftadır canımı sıkan bi konu var. Öncede lolde örnek veriyorum sabi 60 fps iken parcaları yeniledim kulladıgım ekran kartıyla sıkıntısızdı ama sonradan fps 40 48 falan düşmeye basladı ve gözle gözükür bi kasma var. Aynı şekilde combat arms falanda kasıyor belki bilen vardır ama şöyle bu konu var. Bf3 bf4 multi ultrada bi gram kasma yok deliricem. Ne yaptıysam düzelmedi format attım win8 win7 ekran kartı beta eklerini her şeyi yaptım olmuyor malesef acil yardım sistemim asagıdadır şimdiden teşekkürler.
  • İ3-2100 İşlemci
  • R7 265 2GB 256 DRX 11.2 Ekran kartı 1 ay önce alındı
  • 8 GB Ram 1600 mhz 1.5 ay önce alındı
  • Anakart gigabyte b75m d3v 1600 mhz
500 lük power kullanıyordum vatana gittigimde power yetmedi dediler sıfır olarak.

Power olarakta XIGMATEK TAURO SERİSİ 80PLUS 600W GÜÇ KAYNAĞI sıfır aldım ve sorunum halen devam ediyo yardımları bekliyorum.

Ve kesinlikle kasada ısınma yok. Ekran kartı bosta 32 derece bf4 ultrada 55 gecmiyor işlemcide aynı şekilde ısınma sorunu yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
48 veya 40 FPS kasacak kadar düşük bir değer değil. Günde emin ol senin gibi en az 20 tane arkadaş FPS düşüşlerinden şikayetçi ve ben her gün en az 20 konuya aynı cevabı veriyorum.

Lol için inanın inanılmaz kasacak değerler. Ayrıca o kartın lol de o FPS leri görmesi mümkün değil. Bence lol ü tamir etmelisin.

48 veya 40 FPS kasacak kadar düşük bir değer değil. Günde emin ol senin gibi en az 20 tane arkadaş FPS düşüşlerinden şikayetçi ve ben her gün en az 20 konuya aynı cevabı veriyorum.
Önceden böle bi sıkıntı yoktu. Siz kasmıyor diyorsunuz saga sola yapınca bile kasıyor. Anormal olan bu ve bf4 neden kasmıyor. Peki düşük sistemli oyunlarda kasma var.

Lol için inanın inanılmaz kasacak değerler. Ayrıca o kartın lol de o FPS leri görmesi mümkün değil. Bence lol ü tamir etmelisin.
Her yolu denedim formatladım tekrar indirdim ve fps dahada cok düştügünü gördüm. Neden böyle oldu hiçbir fikrim yok. Yüksek tabanlı oyunlarda ise hiç kasma yapmıyor.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı