Witcher 3 oyununda bir problem yaşamaktayım. Oyun içi değerlerim fotoğraftaki gibi başlıyor ve değerler bu şekildeyken 60 FPS'te akıcı bir şekilde oynuyorum ama 15 dk sonra GPU SCLK kısmı 450 MHz'ye sabitleniyor ve FPS 30'dan yukarı çıkmıyor. AMD Radeon Ayarları fotoğrafında kırmızı daire içine aldığım kısım 450 oluyor ve onu arttırmanın bir yolunu bulamadım veya var mıdır acaba?
Isınma kaynaklı olduğunu düşünmüyorum 83 derecede 55 FPSte oynamışlığım var.Kullandığım program AMD Radeon Settings olarak geçiyor.Şimdi afterburner ile denedim.Değerler aşağıda.
Evet diğer oyunlarımda kaç FPS ile başlamışsam o şekil devam ediyor.Ama bilgisayarı yeniden başlattığımda ilk 15-20dk GPU SCLK olan değer 900-1015 arasındayken bir anda 450ye sabitleniyor ve oyun 32 FPSten daha yukarısını görmüyor.
Evet diğer oyunlarımda kaç FPS ile başlamışsam o şekil devam ediyor.Ama bilgisayarı yeniden başlattığımda ilk 15-20dk GPU SCLK olan değer 900-1015 arasındayken bir anda 450ye sabitleniyor ve oyun 32 FPSten daha yukarısını görmüyor.