R7 265 Witcher 3 30 FPS'e Sabitlenme Sorunu

SlimShady1

Hectopat
Daha fazla  
Witcher 3 oyununda bir problem yaşamaktayım. Oyun içi değerlerim fotoğraftaki gibi başlıyor ve değerler bu şekildeyken 60 FPS'te akıcı bir şekilde oynuyorum ama 15 dk sonra GPU SCLK kısmı 450 MHz'ye sabitleniyor ve FPS 30'dan yukarı çıkmıyor. AMD Radeon Ayarları fotoğrafında kırmızı daire içine aldığım kısım 450 oluyor ve onu arttırmanın bir yolunu bulamadım veya var mıdır acaba?

Sistemim:
  • Asus M5A78L anakart
  • AMD FX-6300 CPU
  • 8 GB RAM
  • Asus R7 265 GPU

Şimdiden yardım edenlere teşekkürler.

371555
371556

Son düzenleyen: Moderatör:
Isınma kaynaklı olduğunu düşünmüyorum 83 derecede 55 FPSte oynamışlığım var.Kullandığım program AMD Radeon Settings olarak geçiyor.Şimdi afterburner ile denedim.Değerler aşağıda.
371604

Eklemem gereken birşey varsa söyleyin lütfen.

Evet diğer oyunlarımda kaç FPS ile başlamışsam o şekil devam ediyor.Ama bilgisayarı yeniden başlattığımda ilk 15-20dk GPU SCLK olan değer 900-1015 arasındayken bir anda 450ye sabitleniyor ve oyun 32 FPSten daha yukarısını görmüyor.

Evet diğer oyunlarımda kaç FPS ile başlamışsam o şekil devam ediyor.Ama bilgisayarı yeniden başlattığımda ilk 15-20dk GPU SCLK olan değer 900-1015 arasındayken bir anda 450ye sabitleniyor ve oyun 32 FPSten daha yukarısını görmüyor.
ne diyeceğimi bilemedim tek bu oyunda oluyorsa oyunda sorun var diyecem bende oynadım withcer 3 bende olmadı uzman birilerine danış derim

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı