R7 2700 ile EX-A320M uyumlu mu?

Mert096

Megapat
Yer
Tekirdağ
Daha fazla  
Merhaba. Yeni bir sistem alacağım. Ekran kartı ve sabit diskim var. Bu parçalar birbiri ile uyumlu mudur veya nasıldır?
Screenshot_21.png
Screenshot_19.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Yeni bir sistem alacağım. Ekran kartı ve sabit diskim var. Bu parçalar birbiri ile uyumlu mudur veya nasıldır?Eki Görüntüle 456588Eki Görüntüle 456587
Öncelikle RAM'leri tek kanal değil çift kanal olarak alın. Alacağınız performans artacaktır. RAM olarak Corsair Vengeance LPX 16GB(2x8GB) 3000MHz DDR4 Ram Fiyatı bunu alabilirsin.

R7 2700 yerine Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol bu işlemciyi alın. Tek çekirdek performansı daha iyi.

Anakart ise fazla giriş seviyesi olmuş. Onun yerine Msi B450-A Pro MAX AMD B450 Soket AM4 DDR4 4133(OC)MHz ATX Gaming Anakart - incehesap.com bunu alabilirsiniz.

Seçtiğiniz kasanın hava akılı hakkında bir fikrim yok ancak Cooler Master RC-MCB-B511D-KANB60-STU USB 2.0 600W Midi Tower Kasa - incehesap.com bu kasayı alın derim. Hava sirkülasyonu gayet başarılı ve içinde bulunan PSU işinizi fazlasıyla görecektir. Seçtiğiniz PSU kaliteli olsa bile gereksiz pahalı aynı fiyata 700W olan kaliteli bir marka alınabilir.

Bu arada hangi Ekran Kartını kullanacaksınız. R5 3600 dahili grafik birimi barındırmıyor.

Ekran kartım GTX 1050. Kasanın güç kaynağının 80+ sertifikası varmıdır acaba?
Biras araştırdım ancak pek bir bilgi bulamadım. Tahminen 80+ değil. Ancak yinede Çin işi bir PSU bulunmuyor.

Eğer yinede almak istemezsen, bu iki ürüne bakabilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı