Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Windows 11 gayet stabil bir işletim sistemi. Oyun performansı açısından da windows 10'un önüne geçmiş durumda. Windows 11 ile 10 arasında ciddi kernel ve sistem yönetim farkları var. Sisteminiz gayet iyi düşünmeden geçebilrsiniz.
Kendim 2-3 gün önce yaklaşık 4 senedir kullandığım Windows 10'dan 11'e geçtim. Windows 11 bazı yerlerde Windows 10'a göre daha yavaş ama hissedilecek kadar değil. İstersen geçebilirsin.
Bazı şeyleri neden değiştiriyorlar anlamak mümkün değil R3 3250'u işlemci için Windows 11 stabil değil.
Masaüstünde yenileme menüsü geç açılıyor fonksyonel değil ve neden yeni UWP bir Görev Yöneticisi tasarlandı.?
Microsoft alışkanlıklarımızı değiştirmek istiyor. Artık yeter. Şöyle Windows 8.1 gibi stabil bir sistem yapsınlar da rahatlıyalım biraz.