R7 2700 ve 1060 CS-GO Düşük FPS

Çoklu CPU Kullanımı ayarı açık ve tek RAM olduğu için olacak bir FPS değeri değil bence. Sadece CS oynamıyorum malesef.
Her şey düşük, Çoklu CPU Kullanımı açık, 4:3 1280x768. Nvidia ayarlarını yaptım hatta farklı önerilenleri bulup onlarıda denedim.
İşlemciden tam verim alamıyormuşsun gibi geldi. Ne kadar normal tam olarak bilmiyorum ama ekran kartının %90'ı kullanılırken işlemcinin ise sadece %15'i kullanılıyor.

Bu konu işlemciyle değil oyunla alakalı olduğunu düşünüyorum çünkü diğer oyunlarda bir sorun yaşamıyorum.

Sistemde herhangi bir korsan yazılım var mı? Korsan aktifleştirme yapıldı mı? Sürücüler güncel mi? Nvidia denetim masasından ayar yaptınız mı? Kullanım değerlerinde bir sıkıntı yok.
Korsan aktifleştirme yapmadım ama korsan yazılım sadece 1 tane var. Yeni format attım Sürücüleri güncelledim hatta ekran kartı driver'ı tekrar yükledim. Denetim masası ayarlarını yaptım.
Göndermiş olduğum linkteki videoyu inceleme fırsatınız oldu mu?
Sırayla bakıyordum, bakayım hemen
Göndermiş olduğum linkteki videoyu inceleme fırsatınız oldu mu?
Bir sonuç alamadım malesef.
İşlemciden tam verim alamıyormuşsun gibi geldi. Ne kadar normal tam olarak bilmiyorum ama ekran kartının %90'ı kullanılırken işlemcinin ise sadece %15'i kullanılıyor.
CS:GO daha çok işlemciye yük bindiren bir oyundur işlemci kullanımının %15 olması biraz garip. Başka oyunlarda işlemci kullanımı bu kadar düşük mü?
İşlemcim 8 çekirdek 16 threads, bundan kaynaklı daha düşük geliyor olabilir. Başka oyunlarda bir sorun yaşamıyorum.
Ben işlemcimi ve RAM'i değiştirmeden önce de ''sadece'' CS-GO'da düşük FPS alıyordum
Sistemde herhangi bir korsan yazılım var mı? Korsan aktifleştirme yapıldı mı? Sürücüler güncel mi? Nvidia denetim masasından ayar yaptınız mı? Kullanım değerlerinde bir sıkıntı yok.
Sence Rx 580'e geçersem sorunum düzelebilir mi?
@tristessehivernale Rx 580 ile takas yaptım, şu an 200-350 FPS arasında.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…