Taha Kacar
Megapat
Çoklu CPU Kullanımı ayarı açık ve tek RAM olduğu için olacak bir FPS değeri değil bence. Sadece CS oynamıyorum malesef.RAM'i çift kanal yapın ve Ryzen 7 2700'ün tekli çekirdek performansı çok düşük stock halde. OC yapabilirsiniz. RAM'i çift kanal yaparsanız da performansınız artar. Ekstra olarak SMT kapatın sadece CS oynuyorsanız.
Her şey düşük, Çoklu CPU Kullanımı açık, 4:3 1280x768. Nvidia ayarlarını yaptım hatta farklı önerilenleri bulup onlarıda denedim.Bence bu durum normal değil. Yazılımsal bir problem olduğunu düşünüyorum. Bende İ5 4590, Gaming X 1050-Ti, tek kanal 8GB 1600MHz RAM ve 144Hz monitör mevcut. Çok nadir olarak 144 FPS'in altına düşüyor. Ayarların nasıl? Çoklu CPU kullanımı açık mı? Hangi çözünürlükte bu değerleri veriyor? NVIDIA denetim masasından oyun için tüm ayarları performans olarak ayarladın mı?
İşlemciden tam verim alamıyormuşsun gibi geldi. Ne kadar normal tam olarak bilmiyorum ama ekran kartının %90'ı kullanılırken işlemcinin ise sadece %15'i kullanılıyor.
Bu konu işlemciyle değil oyunla alakalı olduğunu düşünüyorum çünkü diğer oyunlarda bir sorun yaşamıyorum.