R7 2700 ve RX 590 Sistem Toplama

Zeyd

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba değerli arkadaşlar, şöyle bir sistem hazırladım görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim.

394302

Hocam senin önerin nedir?

Sadece oyun için R7 2700 biraz fazla ;
İşlemciyi normal r5 2600 'de tercih edebilirsin piyasada 1200-1300 TL arasında bulunabiliyor.
AMD Ryzen 5 2600X Soket AM4 3.6GHz 19MB Önbellek 6 Çekirdek İşlemci | ITOPYA

İşlemciden tamamen performans almak için önerim ısı borulu bir işlemci soğutucu (XFR):
Anakart:
RAM:

Ekran kartı seçimi tamamen sana kalmış:
NVME SSD:
PSU:

GTX 1660TI toplam = 6988 RTX 2060 toplam = 7467

Göz atmka istersen buyur :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Render Performansı istiyorsan r7 2700x ve yanında x470 çipsetli anakartlara bakman.
Ayrıca internet üzerinde gezerek fiyatları daha uygun bulabilirsin LİNKLERİ SADECE ÖRNEK OLMASI açısından paylaştım herhangi bir site fanboyluğum yoktur.

Son düzenleme:
İşlemciyi normal r5 2600 'de tercih edebilirsin piyasada 1200-1300 TL arasında bulunabiliyor.

İşlemciden tamamen performans almak için önerim ısı borulu bir işlemci soğutucu (XFR):
Anakart:
RAM:

NVME SSD:
PSU:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Render Performansı istiyorsan r7 2700x ve yanında x470 çipsetli anakartlara bakman.
Ayrıca internet üzerinde gezerek fiyatları daha uygun bulabilirsin LİNKLERİ SADECE ÖRNEK OLMASI açısından paylaştım herhangi bir site fanboyluğum yoktur.

Detaylı yanıtın için çok teşekkür ederim. Render ileride olacak, şuan için gündelik kullanım,

Chrome, skype, mail, excel, lol gibi

2600 seçtim ilkten fakat ilerisi için düşününce 2700 olmasında fayda olur diye düşündüm, fiyat farkı şuanda var ileride dolar arttığında daha pahalı olacak o sebepten 2700 seçtim

Özel mesaj ile bana mesaj atabilir misiniz? @SC3D1Y

Anakart:
RAM:

NVME SSD:
PSU:

Aşağıda ki ürünleri en uygun araştırdığımda bu kasayla birlikte toplam 6150 TL ye geliyor.

394685

Ram eklemeyi unutmuşum

Ekran kartını 1660Tİ yaptım bu şekilde Kasa dahil 6318 TL

394733

Son düzenleme:
Özel mesaj ile bana mesaj atabilir misiniz? @SC3D1Y
Maalesef Technopat özel mesajlara izin vermiyor.
Kurmuş olduğun sistem gayet iyi işlemci için yaz aylarında kullanabilmen için 4 ısı borulu herhangi bir soğutucu seçebilirsin. RAM 'lerin anakartın QVL listesinden koduna bakarak almanı tavsiye ediyorum çalışmadığı veya uyumsuz olduğu zaman üzülmenizi istemem.
BU DEMEK DEĞİLDİR Kİ 100% UYUMSUZ.
Kasa seçiminizi havadar olan bir model seçmenizde fayda var zira yaz aylarındayız işlemcinizin düşük sıcaklıklarda size daha fazla performans vereceğini unutmayın.

Son düzenleme:
Maalesef Technopat özel mesajlara izin vermiyor.
Kurmuş olduğun sistem gayet iyi işlemci için yaz aylarında kullanabilmen için 4 ısı borulu herhangi bir soğutucu seçebilirsin. RAM 'lerin anakartın QVL listesinden koduna bakarak almanı tavsiye ediyorum çalışmadığı veya uyumsuz olduğu zaman üzülmenizi istemem.
BU DEMEK DEĞİLDİR Kİ 100% UYUMSUZ.
Kasa seçiminizi havadar olan bir model seçmenizde fayda var zira yaz aylarındayız işlemcinizin düşük sıcaklıklarda size daha fazla performans vereceğini unutmayın.

Kasa olarak öneriniz var mı?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı