Güzel bir ikili olur ama almışken 5600 al bence.Şu anki işlemcim AMD R3 2200G. Ekran kartıma yetmiyor darboğaz yapıyor. R7 2700X işlemcisine geçeceğim.
İkinci el bakıyorum dediğiniz gibi ama online almakta şüphelerim var ve gidip alacağım yerde sadece bu işlemci var. Yoksa benim gönlüm 3600'da.İkinci el bakıyorsan 3300X veya 3600 al rahatına bak. 1600AF, 2600, 2700X tekli çekirdekte tırışka işlemcilerdir.
Param güvende ile alabilirsin sarı siteden.İkinci el bakıyorum dediğiniz gibi ama online almakta şüphelerim var ve gidip alacağım yerde sadece bu işlemci var. Yoksa benim gönlüm 3600'da.
Param güvende ile dostum. Pinleri falan yamuk olmasın sıkıntı olmaz işlemci özelinde. 2700X kesinlikle almamalısın.İkinci el bakıyorum dediğiniz gibi ama online almakta şüphelerim var ve gidip alacağım yerde sadece bu işlemci var. Yoksa benim gönlüm 3600'da.
CS2 ve GTA 5 oyunlarında %100 CPU, %30 GPU kullanımını görüyorum. Ryzen 5 3600 Alıcam. FPS Değerlerim değişir diye umuyorum.Param güvende ile dostum. Pinleri falan yamuk olmasın sıkıntı olmaz işlemci özelinde. 2700X kesinlikle almamalısın.
@calendula Ek olarak şu anki işlemcinin darboğaz yaptığını düşünmüyorum. GTX 970 yakından tanıdığım bir karttır, performansı DX12, Vulkan döneminde dolaylı olarak düştü. Online oyunlardan yola çıkarak konuşuyorsan darboğaz değil de tekli çekirdek yetmezliğidir o. O bakımdan tekrardan 2700X tercih etmemelisin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.