R7 2700X Sistem vs i7 8700K Sistem

Hangi sistem ?

• Sistem 1.

• Sistem 2.

• Gel kardeşim biz sana toplayalım daha iyi performans al.

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.

mert40411

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba öncelikle ben düz mantık bir insanım. Bilgisayarı açayım oyun oynayayım arkadaşlarımla vakit geçireyim yetiyor. Yayın yapmayı ve video çekmeyi falan düşünmüyorum sadece oyun oynayacağım. Attığım 2 sistemden sizce hangisini alayım? Parasını hiç önemli değil hangisi daha iyi performans verir veya da bu fiyata en iyi alabileceğim sistem? Yardım ederseniz sevinirim çok aradayım. Bu arada donanım konusundan pek anlamıyorum.

Sistem 1:OMEGA - 2700X / AMD RYZEN 7 2700X / MSI GTX 1080 GAMING X 8GB / 8GB DDR4 / 1TB Disk / 240GB SSD / Gaming Bilgisayar | ITOPYA
Sistem 2:ULTRON - 8700K / INTEL i7 8700K 3.7Ghz / ASUS GTX1080 ROG STRIX 8GB / 8GB DDR4 / 1TB Disk / 240GB SSD / Gaming Bilgisayar | ITOPYA

Son düzenleyen: Moderatör:
2K Ve 4K'da 1.sistem daha iyi performans verir. 1080p'de 2. sistem daha iyi. Yayın yapmayacaksanız oyun için 2.sistem daha iyi fps verir. Ama bu sisteme 8gb yetersiz. En az 16gb ramli bir sistem toplayın.

Zaten ilk fırsatımda değiştiricem ramleri ve kasayı. Size zahmet olmazsa 9k ya kadar bana sistem toplayabilirmisiniz yoksa bu sistemi alıp ilerde kasa ve ram upgrade mi yapayım.

Son düzenleme:
İtopya ile konuş. Stok soğutucu yeterli benim için de. Onun parasıyla 8 GB RAM daha al. R7 2700X stok soğutucusu gayet kaliteli. Wrait Prism kullanılmakta.

Cooler Solutions | AMD

Çok ağır O.C. yapmayacaksan. Corsair Hydro H115i PRO gibi bir sıvı soğutucu gereksiz. Söylediğim gibi AMD RyzenV2 serisinde Wrait Prism gibi çok kaliteli bir stok soğutucu kullanıyor R7 2700X'te.

Oyunları hangi çözünürlükte oynayacaksınız ve OC yapacak mısınız?

Eki Görüntüle 303959
Çoğunlukla 1080p ama arada keyfine 2 ve ya 4 k ya kadar cıkarım.O.C Yapmayı düşünüyorum
Teşekkür ederim görüşün için çok mantıklı geldi sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…