delen Zeptopat Katılım 28 Ağustos 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2022 #1 RAM 32gb kingston 3000mhz Anakart asus prime x470 pro İşlemci R7 2700X Merhaba arkadaşlar, Bu aralar çok sık şekilde mavi ekran hatası alıyorum. Aşağıdaki linkten minidump dosyasını sana ulaşabilirsiniz. Bilgili arkadaşlardan rica etsem yardımcı olabilirler mi? Teşekkürler. Link: MediaFire Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ağustos 2022
Merhaba arkadaşlar, Bu aralar çok sık şekilde mavi ekran hatası alıyorum. Aşağıdaki linkten minidump dosyasını sana ulaşabilirsiniz. Bilgili arkadaşlardan rica etsem yardımcı olabilirler mi? Teşekkürler. Link: MediaFire
Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.428 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 28 Ağustos 2022 #2 RAM testi yapın: Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net Artı 0 Eksi
RAM testi yapın: Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net
KS KS delen Zeptopat Katılım 28 Ağustos 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #3 Dümdüz dedi: RAM testi yapın: Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Yaptım.Sanırım bir sorun görünmüyor.Sizde kontrol edebilri misiniz rica etsem Link :file:///E:/EFI/BOOT/MemTest86-Report-20220828-130341.html Dosya Ekleri Screenshot_1.jpg 147,3 KB · Görüntüleme: 26 Artı 0 Eksi
Dümdüz dedi: RAM testi yapın: Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Yaptım.Sanırım bir sorun görünmüyor.Sizde kontrol edebilri misiniz rica etsem Link :file:///E:/EFI/BOOT/MemTest86-Report-20220828-130341.html