R7 2700X sistemde Valorant çöküyor

NonStopRocKeR

Hectopat
Hayırlı akşamlar çok uzatmayacağım. Sadece Valorant'a özel saçma bir konu ile karşınızdayım. Bilgisayar yeni nesil Ryzen 7 2700X bir sistem var ve olay Video'dan ibarettir.
Link:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yapılan işlemler;

Oyun silindi tekrar yüklendi.
Vanguard silindi yeniden yüklendi.
Yeni bir Windows 10 yüklendi.
Format atıldı.

Teşekkür ederim iyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlı akşamlar çok uzatmayacağım. Sadece Valorant'a özel saçma bir konu ile karşınızdayım. Bilgisayar yeni nesil Ryzen 7 2700X bir sistem var ve olay Video'dan ibarettir.
Link:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yapılan işlemler;

Oyun silindi tekrar yüklendi.
Vanguard silindi yeniden yüklendi.
Yeni bir Windows 10 yüklendi.
Format atıldı.

Teşekkür ederim iyi forumlar.

Yeni güncelleme kaynaklı hocam yapacak bir şey yok mesela ben yeni güncellemeden sonra oyunu tam ekran oynayamıyorum.

Gerçekten en iyi sürüm en hızlı ve sorunsuz sürüm Windows 10'da 20H2 sürümü. Tüm oyunlarınızı sorunsuz oynama keyfi bu sürüm'de. Bilginize arz ederim. Dün itibari ile geçtim. Hiçbir oyundan atmıyor saçma sapan olaylar gerçekleşmiyor. Windows ağır açılmıyor. 2 yıllık Slow Motion arızama bile cözüm buldu ama yarı yarıya. Benim tavsiyem budur yine de siz bilirsiniz..

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı