R7 2700X sisteme ekran kartı önerisi

2060 ve 6600 neredeyse aynı fiyatta (7800-7900). Ama 6600 daha güçlü. Şimdi hangisini almalı? 6600 demeyen NVIDIA fanboydur benim gözümde. En ucuz 3060 da 9000 TL.

Anakartı değiştirmesi onun yararına, VRM beslemesi kötü ve çıplak bir anakart. Yük altına girdi mi, fazla güç çekmeye o işlemci ne olacak?

Hadi ekran kartını geçtim PCI-e 4.0 zaten işlemciden dolayı olmayacak da, işlemci üvey evlat değildir.

Ortalık iyice karıştı arkadaş bende sadece ekran kartı bütçesi var acaba diyorum kasayı da satıp hazır sistem mi alsam çorba oldu iyice.

6600 daha iyi de kendinde söylüyorsun pcle 4.0 seven bir kart o işlemci için o anakart yeterli belki ikinci el falan düşünüyordur 2060 ucuza bulmuş olabilir.

6600 daha iyi de kendinde söylüyorsun pcle 4.0 seven bir kart o işlemci için o anakart yeterli belki ikinci el falan düşünüyordur 2060 ucuza bulmuş olabilir.

Hocam kendime 8/9 bütçe ayırdım kasada ekran kartı yok en iyi ne takabilirim onu araştırıyorum açıkçası.

6600 daha iyi de kendin de söylüyorsun pcle 4.0 seven bir kart o, işlemci için o anakart yeterli belki ikinci el falan düşünüyordur 2060 ucuza bulmuş olabilir.

Bunun bilgisini link atarak çoktan verirdi konu başında.

O işlemci için işin çalıştırma kısmında yeterli, yük bindirme kısmında yeterli mi peki? Ne kadar stabil? Ne kadar ısınıyor MOSFET'ler?

Ekran kartı PCI-e 4.0 seviyor, bu hoş belli B450 yonga seti zaten o kart için çok iyi değil sadece yeterli; ama en azından kaliteli bir B450 olsaydı değil mi? Neyse asıl konuya dönelim biz:

Hocam kendime 8/9 bütçe ayırdım kasada ekran kartı yok en iyi ne takabilirim onu araştırıyorum açıkçası.

Birazcık zorlama olur ama 6600 XT bulabiliyorsunuz o fiyata. Ama benim tavsiyem bu bütçeyi anakart + ekran kartı olacak şekilde yaymak. İşlemciyi de sonradan değiştirince (3000 serisi) güzel olur.

B550M Pro VDH hala indirimdeyse onu alabilirsiniz. 700 TL falandı, Wi-Fi sürümü de 800 küsur.

Şu anda en ucuz 6600 ekran kartı 7.800 TL bu cepte.

En ucuz B550M Pro VDH de 759 TL, bütçenize uyuyor. Bunları aldıktan sonra işlemci değiştirin, sonrasında tadını çıkarın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…