R7 2700X tabanlı sistem parçaları

Doğacan1

Centipat
AMD Ryzen 7 2700X 3.70GHz 20MB Soket AM4 İşlemci (Fanlı)

Gigabyte B450 Gaming X AMD B450 Soket AM4 DDR4 3600(OC)MHz ATX Gaming(Oyuncu) Anakart

Bu ürünü izleSil
Apacer Panther Rage RGB 16GB DDR4 3200Mhz CL16 (2x8GB) Gold Gaming Ram (Bellek) - EK.16G21.GJMK2

Xigmatek EN42654 X-Power 650W 80+ 120mm Fan ATX Power Supply

Sevgili arkadaşlar, ben bu ürünleri alacağım fakat önceden size bir sormak istedim. Ürünler birbiriyle uyum içerisinde çalışır mı bu RAM'ler bu anarka takılır mı? Anakart işlemci için iyi mi? Ve değiştirmemi daha uygun bulacağınız parçalar var mı? Ekran kartını sonradan alacağım.

Teşekkürler, iyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha çok bilindik markalra yonelirsen corsair felan daha iyi olur senn için ama fiyat konusunda sıkıntın varsa gamepower iyi diyorlar ses konusunda. (deneyimleme fırsatım olmadı)

Daha çok bilindik markalra yonelirsen corsair felan daha iyi olur senn için ama fiyat konusunda sıkıntın varsa gamepower iyi diyorlar ses konusunda. (deneyimleme fırsatım olmadı)
Gamepower markası pek önerilmiyor performans, sağlık açısından. High power'dan ben çok memnun kalmıştım eski sisteminde. Ciddi bir sessizlik vardı 750w +80 modeliydi benimkisi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı