R7 2700X ve RTX 2060 için monitör önerisi

DemirBey154

Hectopat

Bu bilgisayarı almayı düşünüyorum da monitör önerisi yapar mısınız? Bütçe belirtmeden önce birkaç bir şey duydum, NVIDIA ekran kartı olduğu için NVIDIA destekli monitör almam gerektiğini düşünmeye başlayınca fiyatlar çok yüksek gözüküyordu. En kötüsü 3000 TL'den başlıyordu ve iyice kafam karıştı. NVIDIA destekli monitör almasam ne olur diye düşünmeye başladım. Bu konuda kafamdaki soru işaretlerini kaldırmam adına bana bir açıklama yaparsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Not: Rekabetçi oyunlar oynuyorum. Valorant. CS:GO, R6.

Rekabetçi oyunlarda yüksek tazeleme hızı ve düşük gecikme istiyorsanız istiyorsanız zaten Gsync ya da Freesync kapatmanız gerekecek. Bu teknolojiler yırtılmaları en aza indirmekle beraber input lag’ı arttırır. FPS oyuncuları bu yüzden sync özelliğini açmıyor genelde, benim de ekran kartım Nvidia, monitorum Gsync ama Gsync kapalı tutuyorum.

Rekabetçi oyunlarda yüksek tazeleme hızı ve düşük gecikme istiyorsanız istiyorsanız zaten Gsync ya da Freesync kapatmanız gerekecek. Bu teknolojiler yırtılmaları en aza indirmekle beraber input lag’ı arttırır. FPS oyuncuları bu yüzden sync özelliğini açmıyor genelde, benim de ekran kartım Nvidia, monitorum Gsync ama Gsync kapalı tutuyorum.
ama bu seferde yırtılmalara maruz kalıcam değilmi

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı