Aşağıdaki sistemi almayi dusunuyorum. Yazilim için Max butcem monitör dahil 15.000. Yardimci olabilir misiniz? Sistemde gelistirmem gereken bir şey var mı? Bu arada kasaya karar veremedim, emin degilim. RTX 3070 hangi kasaya sigar bilmiyorum. Cok para veremeyecegim kasaya. 360 mm sivi sogutma da takmayi dusunuyorum çünkü yazilimsal anlamda isinmamasi gerekiyor cok ve Ryzen 7 3700X islemci almali miyim? Yoksa boyle iyi mi? İsi bilen arkadaslar yardimci olursa sevinirim, şimdiden teşekkürler
Bu arada yayın da yapacagim.
MSI AMD B550-A Pro AMD B550 4800MHz DDR4 ATX Anakart en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Corsair Tx750M 750W 80Plus Gold Modüler Güç Kaynağı Cp en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Palit Nvidia GeForce RTX3070 Gaming Pro OC 8GB 256Bit (DX12) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
MSI MAG Forge 101M Temperli Cam 3x RGB Fan 120mm Fan ATX en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!