- Katılım
- 28 Ocak 2017
- Mesajlar
- 7.963
- Makaleler
- 6
- Çözümler
- 32
Evet. 4000 serisi de AM4 gelecek. 5nm Zen 4 mimarisi ve DDR5 ile soket değişecek muhtemelen.AMD 4. nesil işlemcileri de AM4 soket yapacak galiba öyle bir haber okumuştum.
Evet. 4000 serisi de AM4 gelecek. 5nm Zen 4 mimarisi ve DDR5 ile soket değişecek muhtemelen.AMD 4. nesil işlemcileri de AM4 soket yapacak galiba öyle bir haber okumuştum.
Benim Anakart iyi mi o zamanEvet. 4000 serisi de AM4 gelecek. 5nm Zen 3 mimarisi ve DDR5 ile soket değişecek muhtemelen.
B450 carbon pro ya da tomahawk max daha iyidir. B550 anakartlarda beklenebilir.Benim Anakart iyi mi o zaman
Olabilir, yanlış hatırlıyor olabilirim. Burada birisi AM4 soketlerin 2020'ye kadar kullanılacağı, 4000 serisi ile AM5'e geçileceğini söylemişti. Belki de sallamıştır, onun yalancısıyım.AMD 4. nesil işlemcileri de AM4 soket yapacak galiba öyle bir haber okumuştum.
Burdan bakarakta toplayabilirsiniz rahat bir şekilde hemde sisteminiz şuanki almak istediğiniz itopya sisteminden çok daha iyi performans verir.?
Gelip toplucaksan alayım![]()
Anakart iyi ama Tomahawk MAX yaparsanız daha iyi olur ve işlemciyi R5 3600 yapabilirsiniz sadece oyun odakli sistem ise.Benim Anakart iyi mi o zaman
Seçenekler de yok ki öyle bir AnakartAnakart iyi ama Tomahawk MAX yaparsanız daha iyi olur ve işlemciyi R5 3600 yapabilirsiniz sadece oyun odakli sistem ise.
Burdan bakarakta toplayabilirsiniz rahat bir şekilde hemde sisteminiz şuanki almak istediğiniz itopya sisteminden çok daha iyi performans verir.
Burdan bakarakta toplayabilirsiniz rahat bir şekilde hemde sisteminiz şuanki almak istediğiniz itopya sisteminden çok daha iyi performans verir.
3600 zatenAnakart iyi ama Tomahawk MAX yaparsanız daha iyi olur ve işlemciyi R5 3600 yapabilirsiniz sadece oyun odakli sistem ise.
Hayır dostum beni yanlış anladın sanırım bir önceki yorumda bir sistem atmıştım onu alıp attığım videoyu izleyerek takmanı kastetmiştim.Seçenekler de yok ki öyle bir Anakart
Çok fark yok bence bir ekran kartı yani
Benim Anakart daha iyi gibi
Attığın sistem için diyorum bendeHayır dostum beni yanlış anladın sanırım bir önceki yorumda bir sistem atmıştım onu alıp attığım videoyu izleyerek takmanı kastetmiştim.
Bence pahalı aynı fiyata RX 5700 XT Nitro modelini taktım frekans değeri olarak fark var ve bellekler daha iyi.Attığın sistem için diyorum bende
Benim attığım kötü mü alsam değer mi hocam değmez mi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.