R7 2700X ve RX 580 8 GB sistem toplama

Bütçe
7500
Marka iyi de Windforce serisinin 2 fanlıları ısınıyor. Bir seri kötü diye markaya kötü diyemeyiz. Zotac daha mantıklı olur gibi duruyor.

Teşekkür ederim.
RAM'ler çift kanaldan verilince daha iyi performans alırsınız yani 2X8.

Hocam Zotac yerine Gigabyte OC sürümünü alması daha doğru gibi geliyor bana ben de yakında alacağım ancak Zotac'da fanlar sistem boştayken durmuyor, Gigabyte'da duruyor ayrıca Gigabyte OC yapılmış halde geliyor GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı | ITOPYA

Sistemi boşa almıyorum, ya kapatırım ya da uyku moduna alırım

Hocam ben de bu gün RTX 2060 aldım model budur bunu öneririm stok bitmeden kaparsanız çok iyi olur bu fiyata bir daha bulamazsınız bir günde 5 tane alındı kaçırmayın derim. Serin çalışıyor, 0DB teknolojisi var kafa şişirmez. ASUS GEFORCE DUAL-RTX2060-O6G-EVO 6GB GDDR6 192bit 1785Mhz OC 1xDVI 2xHDMI 2xDP RGB EKRAN KARTI: Amazon.com.tr

Hayırlı olsun, ancak elimde 1 sene önce alınmış bir laptop var, laptopumdan çok şikayetçiyim, özelliklerinden kısaca bahsedeyim,
MX130.
Intel i5 8TH gen.
8 GB RAM.
1TB HDD + 180 GB SSD.
Neyse bu kadarı yeterli olacaktır.
Bu bilgisayarı aldım alalı hep düşüş yaşadı,
Örneğin ilk aldığımda LoL'de 150+ FPS alırken,(210 240 görüyordum)
Şu an aynı ayarlarda 50 90 120 FPS alıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı