yigitcan_c Centipat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2023 #1 RAM 8 GB Ekran kartı R7 290 İşlemci AMD A8 5600-K Bilgisayarımı açtıktan sonra oyunuma girdiğimde sıkıntı yoktu. Maça girdiği esnada ekran gitti bilgisayar kendisine reset attı ekran bozuldu out of range hatası üstüne Windows kendisini kurtarma moduna aldı. Monitör bile değiştirdim hala aynı.
Bilgisayarımı açtıktan sonra oyunuma girdiğimde sıkıntı yoktu. Maça girdiği esnada ekran gitti bilgisayar kendisine reset attı ekran bozuldu out of range hatası üstüne Windows kendisini kurtarma moduna aldı. Monitör bile değiştirdim hala aynı.
AhmetM05 Decapat Katılım 5 Kasım 2023 Mesajlar 1.089 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2023 #2 Narmal moda alamıyor musun? Artı 0 Eksi
KS KS yigitcan_c Centipat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2023 #3 AhmetM05 dedi: Narmal moda alamıyor musun? Genişletmek için tıkla... Direkt olarak windows kurtarma yerine atıyor cmd açılabiliyor cmd'den yapılabilir mi Artı 0 Eksi
AhmetM05 dedi: Narmal moda alamıyor musun? Genişletmek için tıkla... Direkt olarak windows kurtarma yerine atıyor cmd açılabiliyor cmd'den yapılabilir mi
AhmetM05 Decapat Katılım 5 Kasım 2023 Mesajlar 1.089 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2023 #4 yigitcan_c dedi: Direkt olarak Windows kurtarma yerine atıyor CMD açılabiliyor CMD'den yapılabilir mi? Genişletmek için tıkla... Güvenli modda başlatma seçeneği çıkması lazım Windows kurtarmada. Artı 0 Eksi
yigitcan_c dedi: Direkt olarak Windows kurtarma yerine atıyor CMD açılabiliyor CMD'den yapılabilir mi? Genişletmek için tıkla... Güvenli modda başlatma seçeneği çıkması lazım Windows kurtarmada.
KS KS yigitcan_c Centipat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2023 #5 AhmetM05 dedi: Güvenli modda başlatma seçeneği çıkması lazım Windows kurtarmada. Genişletmek için tıkla... Şuan girdim fakat çözünürlük 640×480'e kilitlenmiş durum da yigitcan_c dedi: Şuan girdim fakat çözünürlük 640×480'e kilitlenmiş durum da Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
AhmetM05 dedi: Güvenli modda başlatma seçeneği çıkması lazım Windows kurtarmada. Genişletmek için tıkla... Şuan girdim fakat çözünürlük 640×480'e kilitlenmiş durum da yigitcan_c dedi: Şuan girdim fakat çözünürlük 640×480'e kilitlenmiş durum da Genişletmek için tıkla...
AhmetM05 Decapat Katılım 5 Kasım 2023 Mesajlar 1.089 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2023 #6 yigitcan_c dedi: Şu an girdim fakat çözünürlük 640×480'e kilitlenmiş durum da. Genişletmek için tıkla... Tamam. Şimdi Aygıt Yöneticisi'nden görüntü bağdaştırıcılarına gir, ekran kartına sağ tıklayıp donanımı kaldır de. Bilgisayarı yeniden başlat. Açıldıktan sonra driverı kur. Artı 0 Eksi
yigitcan_c dedi: Şu an girdim fakat çözünürlük 640×480'e kilitlenmiş durum da. Genişletmek için tıkla... Tamam. Şimdi Aygıt Yöneticisi'nden görüntü bağdaştırıcılarına gir, ekran kartına sağ tıklayıp donanımı kaldır de. Bilgisayarı yeniden başlat. Açıldıktan sonra driverı kur.
KS KS yigitcan_c Centipat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2023 #7 AhmetM05 dedi: Tamam. Şimdi Aygıt Yöneticisi'nden görüntü bağdaştırıcılarına gir, ekran kartına sağ tıklayıp donanımı kaldır de. Bilgisayarı yeniden başlat. Açıldıktan sonra driverı kur. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam şuan kuruyorum ama bilgisayar açılırken bile kırmızı çizliler ile sarı çizgiler çıkıyor bunları nasıl çözeriz Artı 0 Eksi
AhmetM05 dedi: Tamam. Şimdi Aygıt Yöneticisi'nden görüntü bağdaştırıcılarına gir, ekran kartına sağ tıklayıp donanımı kaldır de. Bilgisayarı yeniden başlat. Açıldıktan sonra driverı kur. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam şuan kuruyorum ama bilgisayar açılırken bile kırmızı çizliler ile sarı çizgiler çıkıyor bunları nasıl çözeriz
AhmetM05 Decapat Katılım 5 Kasım 2023 Mesajlar 1.089 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2023 #8 yigitcan_c dedi: Tamam hocam şuan kuruyorum ama bilgisayar açılırken bile kırmızı çizliler ile sarı çizgiler çıkıyor bunları nasıl çözeriz Genişletmek için tıkla... Koblo ve mönitör sağlamsa ekran kartın cortlamış. Artı 0 Eksi
yigitcan_c dedi: Tamam hocam şuan kuruyorum ama bilgisayar açılırken bile kırmızı çizliler ile sarı çizgiler çıkıyor bunları nasıl çözeriz Genişletmek için tıkla... Koblo ve mönitör sağlamsa ekran kartın cortlamış.
KS KS yigitcan_c Centipat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2023 #9 AhmetM05 dedi: Koblo ve mönitör sağlamsa ekran kartın cortlamış. Genişletmek için tıkla... Çözümü yokmudur hocam bunun Artı 0 Eksi
AhmetM05 dedi: Koblo ve mönitör sağlamsa ekran kartın cortlamış. Genişletmek için tıkla... Çözümü yokmudur hocam bunun
AhmetM05 Decapat Katılım 5 Kasım 2023 Mesajlar 1.089 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2023 #10 yigitcan_c dedi: Çözümü yokmudur hocam bunun Genişletmek için tıkla... Maalesef. Artı 0 Eksi