R7 3500H sistem düşük performans

YakupDönmez

Picopat
Daha fazla  
AMD Ryzen 7 3500H.
GTX1650.
16 GB RAM.
540 GB SSD.
Bilgisayarım bu özelliktedir ASUS TUF Gaming serisinden almıştım ve ısınma problemi yaşıyorum. Black Desert oyunu oynarken sürekli FPS düşmesi alıyorum bu özelliklerde orta ayarla da oynanabilecegim söylendi ama ben en düşük ayarlarda bile FPS'im 30 oluyor ve işlemcim 80 derecelerin üstünde seyrediyor. Garanti servisine 2 defa götürdüm fanlarını yenilediklerini soylediler ama ayni sorun hala devam etmekte. NVIDIA ayarlarını da yaptım performans olarak ayarladım ama bazen 90 dereceleri bile buluyor yardımcı olursanız sevinirim.

AMD Ryzen 7 3500H.
GTX1650.
16 GB RAM.
540 GB SSD.
Bilgisayarım bu özelliktedir ASUS TUF Gaming serisinden almıştım ve ısınma problemi yaşıyorum. Black Desert oyunu oynarken sürekli FPS düşmesi alıyorum bu özelliklerde orta ayarla da oynanabilecegim söylendi ama ben en düşük ayarlarda bile FPS'im 30 oluyor ve işlemcim 80 derecelerin üstünde seyrediyor. Garanti servisine 2 defa götürdüm fanlarını yenilediklerini soylediler ama ayni sorun hala devam etmekte. NVIDIA ayarlarını da yaptım performans olarak ayarladım ama bazen 90 dereceleri bile buluyor yardımcı olursanız sevinirim.
Termal macun değişimi yaptınız mı ?

AMD Ryzen 7 3500H.
GTX1650.
16 GB RAM.
540 GB SSD.
O modelden bende de var ve ısınma sorunu var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı