Takas R7 360 ile GTX960 Ayarında Ekran Kartı Takası

Tanıdığınız var mı? Yok ise, güvenip, güvenmemek size kalmış. Forumda o kadar eşya sattım. Hiçbirinde sıkıntı olmadı. Konu açıp, benim güvenilirliğimi test edebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tanıdığınız var mı? Yok ise, güvenip, güvenmemek size kalmış. Forumda o kadar eşya sattım. Hiç birin de sıkıntı olmadı. Konu açıp, benim güvenilirliğimi test edebilirsiniz.
Maalesef hiçbir tanıdığım yok, sizin güvenilirliğinizle ilgili bir pfoblemim yok uzun zamandır görüyorum sizi burada eğer bir sıkıntı olsaydı rastlardım mutlaka. Peki nasıl yapacağız bunu?

İltifatınız için teşekkür ederim. İçiniz rahatlamıştır umarım. Belirteceğim adrese kartı, hesaba ise parayı göndereceksiniz. Ardından ben de sizin adresinize kartı göndereceğim. Sorun olmayacaktır yani.

Hiç sıkıntı yok Hüseyin hocam satışlarını yarım saattir kontrol ediyorum hiç sıkıntı yok zaten biliyordum mesajlarından güvenilir olduğu anlaşılıyor. Gönül rahatlığıyla bu hocam dan alabilirsiniz.
İltifatın için teşekkür ederim. Arkadaşın bana karşı olan güvenini arttırmış oldun. Beni bilen biliyor zaten, çok şükür. Gerisi arkadaşın rızasına kalmış. Cevabınızı bekliyorum. @kocamanadam2003

Isı değerleri, boşta 36, tam yükte 70-75 arası. Kasam ferah bir kasa. Bakımlarını yeni yaptım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı