R7 360 Isı Değerleri

dediğiniz gibi actım ve şok oldum termal macun kalıp şeklinde ve yandaki çiplerin üzerine dağılmış ilk defa macun süren birisi bu sekilde yapamaz. sildim güzelcene macunu yeniledim suan 39-40 derece arası gidip geliyor oyuna girip test edicem sonucunu buraya yazıcam

@CatchFire Hocam şaka mı yapıyorsunuz? Böyle bir önerimi verilir@CatchFire Hocam şaka mı yapıyorsunuz? Böyle bir önerimi verilir "Yüksek ihtimal termal macununu yenilemeniz gerekicek ekran kartının". Arkadaş diyor ekran kartını yeni aldım siz diyorsunuz macunu yenileyin. Şuan da o kartın garantisi yok. Bari garanti kapsamından çıkacağını uyarıp öneride bulunsaydınız.

Kartın normalde içinde macun olarak gelmesi lazımdı. Olay ortada, eğer bandrolü yırtmadıysa kartın açıldığını kanıtlayamazlar merak etme.

Son düzenleme:
Bu sorunun işletim sistemiyle hiçbir alakası yok. Windows 8.1 kurulu sistemde yük altında ortalama 60 derece civarında çalışıyor.
İkinci el aldıysanız eğer termal macunu değiştirilmiş olabilir. En muhtemel ihtimal ise kasa içi hava akışının kötü olması. Kasa içi fotoğraf atmanız çözüme ulaşmanız açısından yararınıza olur.

@CatchFire Garanti kontrolünü sağlayan bant fanın arkasındaki vidaların üstüne çok sağlam bir şekilde yapıştırılır. Ve o vidaları çıkarmak için ona muhtemelen zarar verdi ekran kartı sahibi olan arkadaş. Gerçekten kendi eşyanız olsa dünyalar yıkılır milletin eşyasına öneri yaparken sıkıntı yok. Herkes biliyor termal macun değişmesini. "Format atılır 30 TL" yazan dükkanlar dahi ilk o dediğinizi yapıyor. Ama onlar bile garanti kapsamında olan ürüne bunu yapmıyor. Gerçekten yazık oldu garantisine arkadaşın..
Screenshot_3.png

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı