timurcengiz1 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #1 Arkadaşlar merhaba elimde GT 730 ekran kartı var fakat uyguna R7 370 ekran kartı buldum ( 400 TL.) Bütçem kısıtlı sizce bu fiyata alınır mı? Performans farkı olur mu?
Arkadaşlar merhaba elimde GT 730 ekran kartı var fakat uyguna R7 370 ekran kartı buldum ( 400 TL.) Bütçem kısıtlı sizce bu fiyata alınır mı? Performans farkı olur mu?
B Baş-ül Adam Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 5.834 Makaleler 3 Çözümler 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #2 R7 370'i 400 liraya satmazlar hocam. Kontrol et kesinlikle.
timurcengiz1 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #3 Baş-ül Adam dedi: R7 370'i 400 liraya satmazlar hocam. Kontrol et kesinlikle. Genişletmek için tıkla... Site ismi vermek yasak mı bilmiyorum ama ikinci el bir ilan sitesinden buldum. Almaya gidicektim ama fikirlerinize başvurmak istedim.
Baş-ül Adam dedi: R7 370'i 400 liraya satmazlar hocam. Kontrol et kesinlikle. Genişletmek için tıkla... Site ismi vermek yasak mı bilmiyorum ama ikinci el bir ilan sitesinden buldum. Almaya gidicektim ama fikirlerinize başvurmak istedim.
Umutsuz bir insan Picopat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 606 Çözümler 1 24 Haziran 2023 #4 timurcengiz1 dedi: Site ismi vermek yasak mı bilmiyorum ama ikinci el bir ilan sitesinden buldum. Almaya gidicektim ama fikirlerinize başvurmak istedim. Genişletmek için tıkla... Sorunsuz ise kaçırma.
timurcengiz1 dedi: Site ismi vermek yasak mı bilmiyorum ama ikinci el bir ilan sitesinden buldum. Almaya gidicektim ama fikirlerinize başvurmak istedim. Genişletmek için tıkla... Sorunsuz ise kaçırma.
B Baş-ül Adam Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 5.834 Makaleler 3 Çözümler 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #5 timurcengiz1 dedi: Site ismi vermek yasak mı bilmiyorum ama ikinci el bir ilan sitesinden buldum. Almaya gidicektim ama fikirlerinize başvurmak istedim. Genişletmek için tıkla... Almaya gittiğinde kesinlikle çalışırken gör ve al. Furmark testi iste.
timurcengiz1 dedi: Site ismi vermek yasak mı bilmiyorum ama ikinci el bir ilan sitesinden buldum. Almaya gidicektim ama fikirlerinize başvurmak istedim. Genişletmek için tıkla... Almaya gittiğinde kesinlikle çalışırken gör ve al. Furmark testi iste.
timurcengiz1 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #6 Umutsuz bir insan dedi: Sorunsuz ise kaçırma. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hemen çıkıp gideyim o halde. Baş-ül Adam dedi: Almaya gittiğinde kesinlikle çalışırken gör ve al. FurMark testi iste. Genişletmek için tıkla... Bir sorun çıkarsa iade alırım diyor hocam satan arkadaş.
Umutsuz bir insan dedi: Sorunsuz ise kaçırma. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hemen çıkıp gideyim o halde. Baş-ül Adam dedi: Almaya gittiğinde kesinlikle çalışırken gör ve al. FurMark testi iste. Genişletmek için tıkla... Bir sorun çıkarsa iade alırım diyor hocam satan arkadaş.
B Baş-ül Adam Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 5.834 Makaleler 3 Çözümler 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #7 timurcengiz1 dedi: Bir sorun çıkarsa iade alırım diyor hocam satan arkadaş. Genişletmek için tıkla... O zaman kaçırma hocam. Sanmıyorum ama piyasasını bilmiyor olabilir.
timurcengiz1 dedi: Bir sorun çıkarsa iade alırım diyor hocam satan arkadaş. Genişletmek için tıkla... O zaman kaçırma hocam. Sanmıyorum ama piyasasını bilmiyor olabilir.
CyKharkow Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 648 Makaleler 3 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #8 timurcengiz1 dedi: Teşekkür ederim hemen çıkıp gideyim o halde. Bir sorun çıkarsa iade alırım diyor hocam satan arkadaş. Genişletmek için tıkla... Engelleyince verir size iadeyi hocam
timurcengiz1 dedi: Teşekkür ederim hemen çıkıp gideyim o halde. Bir sorun çıkarsa iade alırım diyor hocam satan arkadaş. Genişletmek için tıkla... Engelleyince verir size iadeyi hocam
timurcengiz1 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #9 Baş-ül Adam dedi: O zaman kaçırma hocam. Sanmıyorum ama piyasasını bilmiyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim çıkıyorum hemen döndüğümde testlerini yapar buradan paylaşırım. İlgi alaka için sağ olun. CyKharkow dedi: Engelleyince verir size iadeyi hocam. Genişletmek için tıkla... Artık nasip diyelim. Şansımı denemek istiyorum.
Baş-ül Adam dedi: O zaman kaçırma hocam. Sanmıyorum ama piyasasını bilmiyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim çıkıyorum hemen döndüğümde testlerini yapar buradan paylaşırım. İlgi alaka için sağ olun. CyKharkow dedi: Engelleyince verir size iadeyi hocam. Genişletmek için tıkla... Artık nasip diyelim. Şansımı denemek istiyorum.
B Baş-ül Adam Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 5.834 Makaleler 3 Çözümler 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #10 timurcengiz1 dedi: Teşekkür ederim çıkıyorum hemen döndüğümde testlerini yapar buradan paylaşırım. İlgi alaka için sağ olun. Genişletmek için tıkla... Test yapmadan alma! Gelince test yaparım diye bir şey yok. Orada testi yap. Öyle satın al.
timurcengiz1 dedi: Teşekkür ederim çıkıyorum hemen döndüğümde testlerini yapar buradan paylaşırım. İlgi alaka için sağ olun. Genişletmek için tıkla... Test yapmadan alma! Gelince test yaparım diye bir şey yok. Orada testi yap. Öyle satın al.