R7 370 Bozuk Ekran Kartı Onarılabilir mi?

SualpSener

Hectopat
Katılım
16 Temmuz 2020
Mesajlar
833
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bende MSI R7 370 2 GB var fakat driverini güncellediğim zaman görüntü gidiyor büyük ihtimalle yandı kart. Zonguldak'ta bunu tamir edebilecek bir yer yok galiba bir pcciye sordum da hayır gelmedi ondan. Letgo'ya 120TL olarak koydum ve alıcı buldum ama alan kişi biraz fazla hevesli geldi ve kolay alıcı buldum. Acaba saçma bir iş mi yapıyorum diye düşündüm. Sizce satayım mı yoksa çok para vermeden tamir ettirmem mümkün mü?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük ihtimal Chip soğuk lehime düşmüş. Reballing işlemi yapılması gerekir.
İşlemin fiyatını bilmiyorum fakat zahmetli olduğu için ucuz olacağını sanmam.
Bence verin gitsin.
 
Böyle kartlara genellikle fırınlama(ısıtma) işlemleri yapılıyor tamircilerde eğer makineleri varsa. En az 300-400 TL'den başlar bu işlem ve garanti veremezler sana. 6 ayda dayanabilir veya daha az ya da daha çok. Karar senin. Eğer satacaksan da karşı tarafa bu sorunu belirtmen gerek.
 
İlanın başlığına bozuk diye yazdım. Açıklamada da tekrar belirttim ve driver güncelleyince ekranın gittiğini, kartın büyük ihtimalle yandığını ekledim. Yaşadığım yerde tamir edebilecek bir yer yok, olsa da 300-400TL verilecek bir kart olduğunu sanmıyorum vereceğim galiba 120TL'ye. Teşekkürler yanıtlarınız için.
 

Geri
Yukarı