R7 370 CS:GO yüksek FPS kasma hissi

berkanrekt

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, oyunu 4:3 görüntü modunda ve 1024x768 oynuyorum. Önceden oyunu gayet akıcı şekilde oynayabiliyorken şimdi kasma giriyor. Ekran kartı ve işlemci termal macunlarını 4-5 gün önce temizledim ve yeniledim. Kasanın içindeki alabildiğim tozları da aldım.

Sistemim şu şekilde:
  • MSI R7 370 2G ekran kartı.
  • Ryzen 3 3100 işlemci.
  • Gigabyte B450M S2H anakart.
  • Gametech X coler kasa+500W PSU.
  • 500GB küçük hard disk
Bütün güncellemelerim tam, bütün driverlarım kurulu ve oyunu en düşük ayarlarda oynuyorum. 120Hz monitörüm var.

Arkadaşlar selam, oyunu 4:3 görüntü modunda ve 1024x768 oynuyorum. Önceden oyunu gayet akıcı şekilde oynayabiliyorken şimdi kasma giriyor. Ekran kartı ve işlemci termal macunlarını 4-5 gün önce temizledim ve yeniledim. Kasanın içindeki alabildiğim tozları da aldım.

Sistemim şu şekilde:
  • MSI R7 370 2G ekran kartı.
  • Ryzen 3 3100 işlemci.
  • Gigabyte B450M S2H anakart.
  • Gametech X coler kasa+500W PSU.
  • 500GB küçük hard disk.
Bütün güncellemelerim tam, bütün driverlarım kurulu ve oyunu en düşük ayarlarda oynuyorum. 120Hz monitörüm.

Windows'un ayarlarından 120Hz kullanılıyor mu emin ol onun dışında kaç FPS alıyorsunuz ortalama 120'nin altındaysa kasma hissi normaldir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı