Çözüldü R7 370 görüntü vermiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

momsbergus

Attopat
Daha fazla  
RAM
2333
SSD veya HDD modeli
Aidata SU 630
Ekran kartı
AMD R7 370
Anakart
H110
İşlemci
i3 7100
Bilgisayarı açarken ekran gittiği oluyor. DP no Signal hatası veriyor monitör, resetleyince de hesap seçme ekranına geldiği oluyor (5 veya 6. resette) bu sefer şifreyi girerken donuyor. 3 veya 4 resetten sonra bilgisayarı sorunsuz açabiliyorum bu sefer de bazen tarayıcı üzerinden video izlemeye çalışırken donuyor (Netflix veya BluTV gibi). Oynadığım oyun ne kadar ağır veya yorucu olsa dahi bir problem olmuyor ancak bilgisayar kapandığı takdirde açılana kadar anam ağlıyor. Tüm sürücülerim güncel sistem H110 anakart i37100 işlemci R7 370 ekran kartı 8 GB tek slot Ballistix(?) RAM. Sistem SSD üzerinde yüklü ancak ekranın gidiyor olması ekran kartı mı acaba diye düşündürdü, bir çözüm yolu bulamıyorum, paramı bu bilgisayar üzerinden kazanıyorum şu an kapalı ve açamıyorum. Ne yapmam gerek?

Çözüm
Ekran kartınızda problem olabilir. Fakat driver da da problem olabilir. BIOS ekranını sorunsuz görüyorsanız güvenli modda sistemi açın güvenli modda sorunsuz açılıyorsa driverı silip yeniden kurun.
Korkum sorunun ekran kartında olması ancak oyunlarda sorun çıkarmamasından dolayı pek yakıştıramadım. Driver re-install işlemini gerçekleştireceğim yanıtınız için teşekkür ederim.

i3 7100 içerisinde onboard ekran kartı mevcut R7 370 çıkartıp onboard ekran kartıyla dener misiniz bir sorun olacak mı?
Maalesef Onboard üzerinde HDMI veya DP bulunmuyor, monitörümde de DVI girişi mevcut değil, yanıtınız için teşekkür ederim.

Ekran kartını DP yerine HDMI üzerinden bağlamak sorunu garip bir şekilde çözdü, çalışır haldeyken tekrar DP'a aldım şu anda bir sorun bulunmuyor ama sorunun kaynağına inmeye çalışacağım.
Ekran kartınızda problem olabilir. Fakat driver da da problem olabilir. BIOS ekranını sorunsuz görüyorsanız güvenli modda sistemi açın güvenli modda sorunsuz açılıyorsa driverı silip yeniden kurun.

Korkum sorunun ekran kartında olması ancak oyunlarda sorun çıkarmamasından dolayı pek yakıştıramadım. Driver re-install işlemini gerçekleştireceğim yanıtınız için teşekkür ederim.

i3 7100 içerisinde onboard ekran kartı mevcut R7 370 çıkartıp onboard ekran kartıyla dener misiniz bir sorun olacak mı?
Maalesef Onboard üzerinde HDMI veya DP bulunmuyor, monitörümde de DVI girişi mevcut değil, yanıtınız için teşekkür ederim.

Ekran kartını DP yerine HDMI üzerinden bağlamak sorunu garip bir şekilde çözdü, çalışır haldeyken tekrar DP'a aldım şu anda bir sorun bulunmuyor ama sorunun kaynağına inmeye çalışacağım.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı