Talha Çelebi
Centipat
Arkadaşlar, elimde 250 Watt sıradan bir PSU var. Dün ekran kartının macununu yeniledim, oyuna girdim ETS 2 oynarken PC kapandi. Oyunda dikey etkilenstirme kapatinca 3 4 dk icinde oldu, sonra PC kapaninca macundan suphelendim. Kartin sogumasini bekledim, tetikledim PC'yi guce bastim yani çalışmadı. Onboard taktim calisti, sonra da karti slota taktik güç kablosunu takmadim. Molex'i takmadim calisti tabii ki ama güç kablosunu takinca PC tetiklemiyor. Start alıyor ama hemen kapaniyor, sorun ekran karti mi yoksa Molex mi Molex'in fotoğrafını size atacagim. Uçları siyahlasmis 6 pin değil de diğer tarafi umarım o dur, yoksa R7 370 kartim gitti
Kablo bu şekil
Arkadaşlar konuya cevap verebilecek bir yetkili kişi yok mu bilgisayarı bir an önce açmak istiyorum lazım yani koskoca forumda cevap veren bir kişi olmaması bunun da benim son açtığım konulara denk gelmesi aşırı sinir bozucu
Kablo bu şekil
bu arada arctic mx4 macun surmustum başlangıçta biraz fazla surdugumu düşünüp yeniledim macunu belki macun çok geldi diye isinip kapanmıştır ama icerdekiler yanik plastik koku aldığını söyledilerArkadaşlar, elimde 250 Watt sıradan bir PSU var. Dün ekran kartının macununu yeniledim, oyuna girdim ETS 2 oynarken PC kapandi. Oyunda dikey etkilenstirme kapatinca 3 4 dk icinde oldu, sonra PC kapaninca macundan suphelendim. Kartin sogumasini bekledim, tetikledim PC'yi guce bastim yani çalışmadı. Onboard taktim calisti, sonra da karti slota taktik güç kablosunu takmadim. Molex'i takmadim calisti tabii ki ama güç kablosunu takinca PC tetiklemiyor. Start alıyor ama hemen kapaniyor, sorun ekran karti mi yoksa Molex mi Molex'in fotoğrafını size atacagim. Uçları siyahlasmis 6 pin değil de diğer tarafi umarım o dur, yoksa R7 370 kartim gitti
Kablo bu şekil
Arkadaşlar konuya cevap verebilecek bir yetkili kişi yok mu bilgisayarı bir an önce açmak istiyorum lazım yani koskoca forumda cevap veren bir kişi olmaması bunun da benim son açtığım konulara denk gelmesi aşırı sinir bozucu
Dosya Ekleri
Son düzenleme: