R7 370 görüntü vermiyor

Talha Çelebi

Centipat
Arkadaşlar, elimde 250 Watt sıradan bir PSU var. Dün ekran kartının macununu yeniledim, oyuna girdim ETS 2 oynarken PC kapandi. Oyunda dikey etkilenstirme kapatinca 3 4 dk icinde oldu, sonra PC kapaninca macundan suphelendim. Kartin sogumasini bekledim, tetikledim PC'yi guce bastim yani çalışmadı. Onboard taktim calisti, sonra da karti slota taktik güç kablosunu takmadim. Molex'i takmadim calisti tabii ki ama güç kablosunu takinca PC tetiklemiyor. Start alıyor ama hemen kapaniyor, sorun ekran karti mi yoksa Molex mi Molex'in fotoğrafını size atacagim. Uçları siyahlasmis 6 pin değil de diğer tarafi umarım o dur, yoksa R7 370 kartim gitti:(
Kablo bu şekil
Arkadaşlar, elimde 250 Watt sıradan bir PSU var. Dün ekran kartının macununu yeniledim, oyuna girdim ETS 2 oynarken PC kapandi. Oyunda dikey etkilenstirme kapatinca 3 4 dk icinde oldu, sonra PC kapaninca macundan suphelendim. Kartin sogumasini bekledim, tetikledim PC'yi guce bastim yani çalışmadı. Onboard taktim calisti, sonra da karti slota taktik güç kablosunu takmadim. Molex'i takmadim calisti tabii ki ama güç kablosunu takinca PC tetiklemiyor. Start alıyor ama hemen kapaniyor, sorun ekran karti mi yoksa Molex mi Molex'in fotoğrafını size atacagim. Uçları siyahlasmis 6 pin değil de diğer tarafi umarım o dur, yoksa R7 370 kartim gitti:(
Kablo bu şekil
bu arada arctic mx4 macun surmustum başlangıçta biraz fazla surdugumu düşünüp yeniledim macunu belki macun çok geldi diye isinip kapanmıştır ama icerdekiler yanik plastik koku aldığını söylediler
Arkadaşlar konuya cevap verebilecek bir yetkili kişi yok mu bilgisayarı bir an önce açmak istiyorum lazım yani koskoca forumda cevap veren bir kişi olmaması bunun da benim son açtığım konulara denk gelmesi aşırı sinir bozucu

Dosya Ekleri

• 20210205_134802.jpg
    20210205_134802.jpg
    114,5 KB · Görüntüleme: 123
Son düzenleme:
Yan hesap bu o kısıtlama yedi yazamadım da kusura bakmayın
Ne yapacağım şimdi ben Molex değiştim ama powera tıklıyorum fanlar bazen dönüyor bazen dönmüyor yarım sn kadar bir açılcakmış gibi tepki veriyor sonra direkt kapanıyor anakartta kırmızı ve mavi LED var mavi hep var aslında start verince kırmızı LED yanması lazım kırmızı çok kısa bir süre yanıyor ama kapanıyor hemen sonrasında ekran kartı gg sanırım

Güç beslemeyi takmayınca slotta ekran kartı takılı iken PC açılıyor ama güç besleme takınca hiç açılmıyor PC :( :( umarım PSU sorunludur veya anakart

Kablo bu şekil

Bu arada Arctic MX4 macun surmustum başlangıçta biraz fazla surdugumu düşünüp yeniledim macunu belki macun çok geldi diye isinip kapanmıştır ama icerdekiler yanik plastik koku aldığını söylediler
Arkadaşlar konuya cevap verebilecek bir yetkili kişi yok mu bilgisayarı bir an önce açmak istiyorum lazım yani koskoca forumda cevap veren bir kişi olmaması bunun da benim son açtığım konulara denk gelmesi aşırı sinir bozucu

Sorununuz anakartta olabilir halledebildiniz mi?

Yan hesap bu o kısıtlama yedi yazamadım da kusura bakmayın.
Ne yapacağım şimdi ben Molex değiştim ama powera tıklıyorum fanlar bazen dönüyor bazen dönmüyor yarım sn kadar bir açılcakmış gibi tepki veriyor sonra direkt kapanıyor anakartta kırmızı ve mavi LED var mavi hep var aslında start verince kırmızı LED yanması lazım kırmızı çok kısa bir süre yanıyor ama kapanıyor hemen sonrasında ekran kartı gg sanırım.

Güç beslemeyi takmayınca slotta ekran kartı takılı iken PC açılıyor ama güç besleme takınca hiç açılmıyor PC :( :( umarım PSU sorunludur veya anakart.

R7 370'i 250 Watt beslemez muhtemelen kart yanmıştır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı