R7 370 GPU 100% Kullanmama Sorunu

Beşiktaşk

Hectopat
Daha fazla  
GTA 5 ve BF 1 gibi oyunlar oynuyorum ve ekran kartı kendini tam olarak kullanmıyor hep 40%-50%. Bu nedenle FPS düşüyor. 30-40 FPS alıyorum ve beni çok rahatsız ediyor.

Sistemim:
  • R7 370
  • FX 8300 3.3GHZ
  • 8GB RAM

Son düzenleyen: Moderatör:
FX 8300'ın R7 370'e darboğaz yapacağını düşünmüyorum. Bu kartı besleyebilecek bir işlemci. Direkt işlemciye çamur atmak yerine başka yollarla yardımcı olalım.

@Beşiktaşk MSI Afterburner ile oyun içi değerleri paylaşır mısın? Ekran kartı sürücüsü ne alemde? Windows 10 kullanıyor musun? Kullanıyorsan güncelleştirmeleri yap.

Kullanmıyorsan temiz kurulum ile Windows 10'a geç: Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum

FX 8300'ın R7 370'e darboğaz yapacağını düşünmüyorum. Bu kartı besleyebilecek bir işlemci. Direkt işlemciye çamur atmak yerine başka yollarla yardımcı olalım.

@Beşiktaşk MSI Afterburner ile oyun içi değerleri paylaşır mısın? Ekran kartı sürücüsü ne alemde? Windows 10 kullanıyor musun? Kullanıyorsan güncelleştirmeleri yap.

Kullanmıyorsan temiz kurulum ile Windows 10'a geç: Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum

Oyun içi görüntü:
5qNmVkVeSIeayoRBleXLtg.jpg

Windows 8 kullanıyorum.

Kesinlikle fx 8300 darboğaz yapmaz.
- Isı değerlerini kontrol edin.
- Eğer ısı değerleriniz normalin üzerindeyse.
- Güncelleme yolunu deneyin.
- Sorun yine devam ederse işlemci ve ekran kartı fanlarını kontrol edin.
- Fanlarda da sorun yok termal macunu yenilemeyi düşünebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı