R7 370 GTA 5 FPS Sorunu

rapedavet

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle iyi geceler herkese, lafı uzatmadan kısaca sistemim;

i3 6100
MSI r7 370 2g
8GB GDDR4 RAM.

Resimlerde iki ayar var.

1. Ayar: Benim ayarladığım ayarlar. Msaa kapalı şekilde bir çok ayar üst seviyede. Bu ayarlarda sabahları 40-60 en düşük 35 FPS alıyordum. Akşamları 50-60 en düşük 35-40 alıyordum. Problem yoktu benim için.

2. Ayar: Varsayılan ayarları. Bu ayarlarda kısa süre oynadım. Gördüğüm tek şey 60 FPS idi.

Ekstra bir şey yapmadım bilgisayara iki gün önce durum buyken şimdi ise resimlerdeki gibi dengesiz. İki ayarda da Franklin güvenli evinde ki FPS yüksek ama Winewood tepesinde (ve daha bir çok başka Winewood tepesine benzer yerler de) FPS düşük. Kafamda dağınık biraz şuanda bir hatam varsa affola unuttuğum atladığım detayları da sizin hatırlatırsanız sevinirim. Nedenlerini merak ediyorum.

Not: Şu anda kaspersky kurmayı denedim fakat bana bilgisayarınıza virüs bulaşmış olabilir kurulum tamamlanamadı deyip duruyor.

Yardımlarınızı bekliyorum. Resimler sıkıştırırken yan dönmüş nasıl oldu ise kusura bakmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…