R7 370 GTA V kasma sorunu

MaxPcKurdu

Hectopat
Katılım
27 Eylül 2015
Mesajlar
33
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam arkadaşlar. Gta v'de kasma yaşıyorum. Sebebi nedir?


Sistemim:
İşlemcim= Amd Athlon II X4 630
Ram= 2gb DDR2 800Mhz Kingston ram
Ekran kartı= MSİ R7 370 2G
Anakart: MSİ NF520T-C35
Çözünürlük= 1920x1080
@Recep Baltaş @Ali Güngör
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam lütfen burası gerçekten iyi bir forum ve herkese yardım edilmek isteniyor şuan sizin açtığınız konu bilinçli bir konu degil gidip lütfen sistem gereksinimlerini araştırın oyunun
Ben oyunun sistem gereksinimlerini biliyorum ve bu forumun kıymetini sizden çok daha iyi biliyorum. Ben 3 seneden beri bu forumdayım.
 
3 senedir buralarda olan birinin 2GB RAM miktarı ile GTA V in neden takıldığını soracağını sanmıyorum. Sorun RAM miktarının çok düşük olması. Eğer RAM yükseltip sorun devam ederse işlemci. Size önerim yeni bir anakart, RAM bellek ve işlemci almanız. Yeni bir konu açarak yardım isteyebilirsiniz lakin güç kaynağınız da yetersiz gelebilir.
 
Katılıyorum arkadaşlara bu soruyu sormanız bile komik. 2 gb belleğin Gta 5 gibi bir oyunu çalıştırması normal ama kasması da bir o kadar normal. 4 gb belleğe yükseltip düşük ayarlar da oynayabilirsiniz. R7 370 gibi bir kartın günümüz oyunlarını kastırması pek mantıklı değil. Sorun ekran kartınız da değil yani. Arkadaşımın dediği gibi kesin çözüm yeni bellek yeni anakart yeni işlemci.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı