Papa Yaga Picopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #1 Amd Radeon R7 370 2 gb ekran kartım var her oyuna girerken HDMI NO SİGNAL hatsını alıyorum çözümü var mıdır acaba i5 işlemci 8 gb ram
Amd Radeon R7 370 2 gb ekran kartım var her oyuna girerken HDMI NO SİGNAL hatsını alıyorum çözümü var mıdır acaba i5 işlemci 8 gb ram
VIII.Edward Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2019 Mesajlar 2.107 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #2 HDMI kablosunu anakartamı taktınız? Artı 0 Eksi
KS KS Papa Yaga Picopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #3 VIII.Edward dedi: HDMI kablosunu anakartamı taktınız? Genişletmek için tıkla... Yok ekran kartına Artı 0 Eksi
VIII.Edward Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2019 Mesajlar 2.107 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #4 Papa Yaga dedi: Yok ekran kartına. Genişletmek için tıkla... Kart sorunlu mu? Kart yüke bindiği için oluyor olabilir. Oyunun özel çözünürlülüğü yüzünden de olabilir. Artı 0 Eksi
Papa Yaga dedi: Yok ekran kartına. Genişletmek için tıkla... Kart sorunlu mu? Kart yüke bindiği için oluyor olabilir. Oyunun özel çözünürlülüğü yüzünden de olabilir.
KS KS Papa Yaga Picopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #5 VIII.Edward dedi: Kart sorunlu mu? Kart yüke bindiği için oluyor olabilir. Oyunun özel çözünürlülüğü yüzünden de olabilir. Genişletmek için tıkla... Her oyunda oluyor tek bi oyun değil çözünürlükle ilgili değil gibi kart sorunuysa düzeltilebilirmi Artı 0 Eksi
VIII.Edward dedi: Kart sorunlu mu? Kart yüke bindiği için oluyor olabilir. Oyunun özel çözünürlülüğü yüzünden de olabilir. Genişletmek için tıkla... Her oyunda oluyor tek bi oyun değil çözünürlükle ilgili değil gibi kart sorunuysa düzeltilebilirmi