Başlıktaki gibi R7 370 ve i3 6100 tabanlı sistem toplayacağım resimdekiler dışında HDD eksik onu da sizlerden yardım alarak satın alacağım. Önerdiğiniz harddiskleri yazarsanız sevinirim.
(Resimdeki parçalarda karar kıldım ekran kartını gtx950 yap gibi yorumlar lütfen atmayın )
R7 370 alma hocam 3 senelik gpu var içerisinde + msi r7 370 kullanıcıydım 1 hafta kullanamadan servise verdim iade çıktı ikinci defa 370 aldım yine aynı sorunlar çıktı şuan serviste ücret iadesi istedim bu sefer... Ben yandım başkası yanmasın
R7 370 alma hocam 3 senelik gpu var içerisinde + msi r7 370 kullanıcıydım 1 hafta kullanamadan servise verdim iade çıktı ikinci defa 370 aldım yine aynı sorunlar çıktı şuan serviste ücret iadesi istedim bu sefer... Ben yandım başkası yanmasın
h110m-pro vd almanız daha mantıklı. bu arada adam zaten yazmış gtx 950 önermeyin boşuna diye r7 370 daha ucuz ve performansları aynı sayılır 950 ile. Kardeşim harddisk olarak WD 3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB Cache Harddisk bunu öneririm.
Tek yaptığınız saçma sapan konuşmak r7 370 o fiyat bazındaki en iyi ekran kartıdır ve arkadaş AMD düşmanlığı yapıyorsunuz derken kesinlikle doğru söylemiş. Ve merak ettim sorunlar derken neyden kastettiniz?
Tek yaptığınız saçma sapan konuşmak r7 370 o fiyat bazındaki en iyi ekran kartıdır ve arkadaş AMD düşmanlığı yapıyorsunuz derken kesinlikle doğru söylemiş. Ve merak ettim sorunlar derken neyden kastettiniz?