R7 370 - i3 6100 Tabanlı Sistem

Galiba derdimi anlatamadım... Parantez içinde gtx950 önermeyin yazdım daha fazla bütçe ayıramayacağım için, galiba 1-2 kişi dışında yazıyı umursayan olmadı yine gtx950 önerilmiş . Diğer yorumlar için teşekkür ediyorum fakat, H110m' i B150 ye tercih etmemi istediğiniz durum nedir? H110m mini atx ve görünüşünden ötürü alasım gelmiyor.

Galiba derdimi anlatamadım... Parantez içinde gtx950 önermeyin yazdım daha fazla bütçe ayıramayacağım için, galiba 1-2 kişi dışında yazıyı umursayan olmadı yine gtx950 önerilmiş . Diğer yorumlar için teşekkür ediyorum fakat, H110m' i B150 ye tercih etmemi istediğiniz durum nedir? H110m mini atx ve görünüşünden ötürü alasım gelmiyor.
daha ucuz olması ve kalan parayı ekran kartı vb şeylere eklersen çok daha iyi performans alırsın.

ekran kartı anakarttan çok daha uzun ve büyük kırılır diye korkuyorum ve sadece 2 ram slotu var ileri için bana sıkıntı çıkartacak. ve mini atx anakartlarda ısınma sorununun daha fazla olduğunu duymuştum o yüzden atx anakartlar tercihim

ekran kartı anakarttan çok daha uzun ve büyük kırılır diye korkuyorum ve sadece 2 ram slotu var ileri için bana sıkıntı çıkartacak. ve mini atx anakartlarda ısınma sorununun daha fazla olduğunu duymuştum o yüzden atx anakartlar tercihim
Her duyduğunuza inanmayın derim. Mini ATX diye neden ısınma sorunu olsun ki ?

Alma kardesim alma. Biz sana o fiyattaki en iyisini söyleyerek görevimizi yaptik. Sen 500 e istediğini al o zaman daha iyileri onlar çünkü.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı