Öncelikle merhabalar arkadaşlar. 4 yıl önce toplamış olduğum sistemimi yükseltmeye karar verdim. Ama nereden başlamam gerek tam karar veremedim. Öncelikle sistemimin neden eksik geldiğinden bahsedeyim CoD Warzone indirdim geçenlerde ve hüsran. Her oyunu orta ayarlarda 60 FPS açabildiğim sistemim resmen ağlıyordu en düşük hatta 800×600'de bile 30FPS+ droplarla karşılaştım bu konu ile ilgili çok araştırma yaptım, konu oluşturdum ve en sonunda bir adet daha 8 GB RAM almaya karar verdim. Bu sistemimi bayağı bir rahatlattı şu an ortanın bir iki tık altı ayarlarda 45-55 arası FPS alıyorum ama yetersiz. Bir miktar para biriktirdim biraz daha biriktireceğim. Ama neyi yükseltmem ya da bilgisayara ne almam konusunda kararsızım. Sizden ricam bu konuda bana yardımcı olmanız şimdiden her birinize teşekkür ederim.
ASUS B150M PRO GAMING anakart.
MSI R7 370 2G 256Bit 2 GB ekran kartı.
i5 6500 3.2GHz işlemci.
Ripjaws 8×2 2400MHz RAM.
WD Blue 7200 RPM 64MB harddisk.
Sistemimde SSD bulunmamaktadır.
SSD al diyecek olan arkadaşlar M.2 mi almalıyım SATA3 mü? En az 4-5 yıl götürmeli beni.
Adata XPG SPECTRIX S40G RGB 512 GB M.2 SSD 3500/2400 MBs | Trendyol bunu almayı düşünüyorum M.2 olarak ama SSD alırsam diğerleri sona kalır. SSD çok gerekli değilse lütfen söyleyin. Şimdiden her birinize teşekkür ediyorum.