R7 370 için 1000 TL İşlemci Önerisi

32315

Kilopat
Merhabalar. Halihazırda elimde olan masaüstü bilgisayarım için işlemci yükseltmesi yapacağım.
Bilgisayarımın özellikleri aşağıda;

A68HM E33 V2 Anakart
16 GB DDR3 1600 MHz RAM
Athlon 840 İşlemci
MSI R7 370 2 GB Ekran kartı
Biliyorum o ekran kartı işlemci ile darboğaz yapıyor daha önce konu açmıştım Sosyal'de ama şimdi DDR3 destekli Asus anakart aldım o da burada: B150M-C D3 | Motherboards | ASUS USA

Şimdi soruma gelecek olursak ekran kartım iyi durumda beni bir yıl daha götürebilir diyorum zaten ondan sonra yükseltme yapacağım. Bu yüzden hem R7 370 için hemde gelecek için darboğaz oluşturmayacak işlemci önerisi istiyorum. Bütçem maksimum 1000 TL.
Teşekkürler!

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartı almış zaten :) Anakartı 1151 pin destekli Skylake DDR3/L anakart. RAM'leri de satmasına gerek yok, uyumlu.
Öneri olarak i7 6700 veya 7700 modelini öneririm. Sıfıra o fiyat bandında bulamayabilirsiniz fakat ikinci elden alabilirsiniz.

Dediğim gibi maalesef bütçem maksimum 1000 TL ve daha önce ki bir alışveriş tecrübemden dolayı ikinci el işlemciye güvenemiyorum. Eğer i5 7500 gelecekte GTX 1060 veya GTX 1070 gibi kartlar ile darboğaz oluşturmayacak ise alabilirim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı