Evet ama eski sistemlerin de güç tüketimi şimdikilere göre fazla olduğundan ona göre değer vermişlerdir.500W gerekli demişler
Dostum sistemin gerisini söyler misin? Düşük güç tüketen bir sistemin varsa ve PSU'in iyi bir şeyse sorun olmaz.Sapphire R7 370 Nitro almayı düşünüyorum, güç kaynağım 12V kanalından 18A veriyor, sizce yeterli mi?
-i3 2100Evet ama eski sistemlerin de güç tüketimi şimdikilere göre fazla olduğundan ona göre değer vermişlerdir.
Dostum sistemin gerisini söyler misin? Düşük güç tüketen bir sistemin varsa ve PSU'in iyi bir şeyse sorun olmaz.
Peki ne önerirsiniz ?
Çok fazla.FSP FSP600-60AHBC 600W 80+ PFC AKTİF POWER SUPPLY 459,29 TL yerine 394,99 TL
Bu ürünü almanızı tavsiye ederim.![]()
Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11
Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.